DOŠAO MI JE NA SLAVU NEPOZVAN: Kaća Grujić otkrila urnebesne detalje o PRVOM SUSRETU sa Markom Gobeljićem!

Autor:

Zabava

05.11.2023

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata pevačica otkrila kako je upoznala svog supruga.

DOŠAO MI JE NA SLAVU NEPOZVAN: Kaća Grujić otkrila urnebesne detalje o PRVOM SUSRETU sa Markom Gobeljićem!

Foto: ST/ D. Kadić

Katarina Grujić i Marko Gobeljić

Katarina Grujić je u emisiji "MagazinIN" otkrila da su se ona i Marko Gobeljić prvo upoznali kao prijatelji, a da je njihov odnos kasnije prerastao u nešto više. Ona je istakla da su se njih dvoje sami birali i da je između njih postojala velika hemija kojoj su se dugo opirali.

- Mi smo se družili par meseci, ali je između nas bilo hemije. Opirali smo se tome baš dugo. Interesantno je kako samo se upoznali… On je bukvalno došao na moju slavu nepozvan - rekla je ona u emisiji.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Katarina Grujić

- Pozvao ga je naš zajednički drug Žare koji me pitao da li može da dođe neki njegov drug, a ja sam kao iz stopa rekla – ne. Kada mi je rekao koji je drug u pitanju, onda sam pristala. Pojavio se i samo rekao: ‘Zdravo, ja sam Marko, srećna slava' - dodala je pevačica.

Poznata pevačica je takođe otkrila i da je njen odnos sa suprugom specifičan po tome što su se oni sami birali i nisu dozvolili da ih upoznaju drugi ljudi. Katarina i Marko su dobili i ćerkicu Katju, koja je dodatno učvrstila njihovu ljubav i sreću u braku.

Republika

Foto: InstagramPrintscreen

Katarina Grujić i Marko Gobeljić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading