ZAVIRITE U LUKS STAN KAĆE GRUJIĆ I MARKA GOBELJIĆA: Ovaj pogled vredi 400.000 evra, zlatni detalji će vas ostaviti bez daha! (FOTO)

Autor:

Zabava

22.10.2023

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica otvorila vrata svog doma.

ZAVIRITE U LUKS STAN KAĆE GRUJIĆ I MARKA GOBELJIĆA: Ovaj pogled vredi 400.000 evra, zlatni detalji će vas ostaviti bez daha! (FOTO)

Foto: ST/ D. Kadić

Katarina Grujić i Marko Gobeljić

Pevačica Katarina Grujić i njen suprug  fudbaler Marko Gobeljić sa ćerkom Katjom žive u luksuznom stanu u elitnom naselju na Novom Beogradu. Oni su nekretninu pazarili pre izvesnog vremena, a na društvenim mrežama pokazali su kako su ga opremili.

Pevačica je s vremena na vreme pokazivala neke prizore iz stana, koji izgleda veoma moderno, a svima je zapao za oko zlatni luster u dnevnoj sobi.

Republika

Foto: instagram.com/katarinagrujic.doll

Kaća Grujić i Marko Gobeljić

Kako se pisalo, pevačica i fudbaler su za ovaj stan dali 400.000 evra. Iako su oboje ličnosti sa ozbiljnim karijerama koje iziskuju česta putovanja, oni najviše vole vreme koje mogu da provedu u svom domu sa ćerkicom Katjom i zato su se potrudili da ovaj stan bude pravo porodično gnezdo.

Tim stručnjaka je radilo na uređenju njenog stana, kako bi sve bilo po njenoj meri, pored pastelnih boja ima i dosta zelenih detalja. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading