DA LI JE OVO SUDBINA? Evo pored koga je sahranjen Kodićev sin - ANĐELI IDU S ANĐELIMA!

Autor:

Zabava

02.11.2023

12:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sin našeg poznatog harmonikaša juče je ispraćen na večni počinak.

DA LI JE OVO SUDBINA? Evo pored koga je sahranjen Kodićev sin - ANĐELI IDU S ANĐELIMA!

Foto: ST/Nemanja Pančić, Facebook, ST/Vladimir Lukić, https://os-ribnikar.edu.rs/

asd

Sin poznatog harmonikaša Mirka Kodića, Aleksandar Kodić, sahranjen je u sredu na "Lešću", gde će počivati pored dečaka pijaniste A. Č., devojčice A.A, kao i školskog čuvara Dragana Vlahovića, koji su stradali u masakru Koste Kecmanovića u OŠ "Vladislav Ribnikar.

Večna kuća Kodićevog naslednika, koji je iznenada preminuo u 32. godini, našla se u istoj parceli gde se već nalazi grob čika Dragana, koji i mrtav čuva svoje đake - dvoje dece, koje su, kao i on, žrtve dečaka monstruma koji je 3. maja u svom zverskom pohodu pucao u njih i svirepo ih ubio. 

Podsećamo, ubijeni dečak, A.Č, zapanjivao je svojim muzičkim talentom i kompozicijama koje je sam stvarao, dok je iza njega sahranjena besprekorna devojčica A.A, koja se borila za život 12 dana sa posledicama strahovitih povreda koje joj je Kecmanović naneo hicima iz očevog pištolja. Ona je preminula 15. maja. 

Kosta Kecmanović počinio je nezapamćeni zločin 3. maja kada je na licu mesta usmrtio osmoro dece i školskog čuvara, a ranio još šestoro učenika i nastavnicu istorije Tatjanu Stevanović, koja je Kecmanovićevom odeljenju u trenutku monstuoznog čina držala čas. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading