"GUŠIM SE U SUZAMA NA INTENZIVNOJ, MOLIM BOGA DA SVE PROĐE!" Nova objava Ana Rajković izazvala totalnu pometnju, sve je posvećeno njenom SUPRUGU!

Autor:

Zabava

31.10.2023

10:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Rajković napravila je rođendansko iznenađenje suprugu Predragu, o ovome bruje svi.

"GUŠIM SE U SUZAMA NA INTENZIVNOJ, MOLIM BOGA DA SVE PROĐE!" Nova objava Ana Rajković izazvala totalnu pometnju, sve je posvećeno njenom SUPRUGU!

Foto: instagram.com/printscreen

Ana Rajković i Predrag Rajković

Supruga golmana Predraga RajkovićaAna Rajković, napravila je rođendansku žurku svom mužu u Španiji za 28. rođendan, gde on inače i igra.

Ana je, naime, zajedno sa sinovima priredila nezaboravno iznenađenje svom voljenom, a dekoracija je bajkovita. Zatim mu se obratila emotivnim rečima.

Republika

Foto: Starsport, Instagram: rajkovic_ana

 

- Sećam se… Sat otkucava ponoć , njegov 27. rođendan… Nisam sa njim, ne mogu da ga zagrlim, poljubim, spremim tortu, plačem, gušim se u suzama dok sedim na intenzivnoj i molim Boga da sve prođe, da ponovo budemo svi zajedno… Skupljam snage zovem ga i tiho pevušim pesmicu i znam poželeli smo istu želju, i znate šta? OSTVARILA SE! Živote moj srećan ti rođendan! Hvala ti što si najbolji tata i muž na celom svetu! Znaj Bog nam šalje razna iskušenja sa razlogom, hvala ti što smo svake godine sve jači, ti znaš šta ti ovaj put želim… I znaš ko te voli najviše… SREĆAN ROĐENDAN ĆAĆA - napisala je ona.

Ana je sa sinovima supruga iznenadila prelepom dekoracijom u zlatnoj boji, balonima, ali i tortom sa dva sprata na kojoj su osnovni motivi bile fudbalske lopte.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading