LAZAR RISTOVSKI PRODAO KUĆU U ZEMUNU: Sa komšijama nije govorio, isplivali ŠOK DETALJI!

Autor:

Zabava

30.10.2023

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komšije poznatog glumca otkrile kakav je on van kamera.

LAZAR RISTOVSKI PRODAO KUĆU U ZEMUNU: Sa komšijama nije govorio, isplivali ŠOK DETALJI!

Foto: instagram.com/printscreen

Poznati srpski glumac Lazar Ristovski (71) već neko vreme uživa u ljubavnoj vezi sa koleginicom Anicom Lazić (32), a ova romansa izaziva pravu pometnju u javnosti. Komšije slavnog glumca otkrivaju neke šokantne detalje o njihovoj vezi, dok se Ristovski povukao iz javnosti i prodao svoju kuću u Zemunu.

Prema rečima jedne od komšija, Ristovski je nedavno prodao svoju kuću u kojoj je često viđan i fotografisan. Ova informacija je iznenadila mnoge, jer je ta kuća bila mesto na kojem je glumac provodio mnogo vremena. Komšije su primetile da je Ristovski već neko vreme odsutan iz svog doma i da se retko viđa u kraju.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, Instagram.com/anicalazicofficial

Lazar Ristovski i Anica Lazić


- Ristovski je kuću već prodao. Ne živi ovde već neko vreme. Ja ga znam samo iz viđenja. Kad kog sam ga videla bio je namršten, nadrndan. Nikad se nije nasmejao ni javio, a ni prve komšije ne misle ništa bolje o njemu, to znam jer se družim sa njima. Njegovu devojku nisam videla nikada, ali sam čula za njih. Razumem ja sve to, ljubav ne zna za godina, ali ne mislim da je to prava ljubav - istakla je komšinica za Blic. 

Drugi komšija je potvrdio da je Ristovski prodavao kuću, ali je istakao da nema ništa protiv glumca. Ipak, ne može da kaže koliko je Ristovski promenio svoje ponašanje u poslednje vreme.

- Živeo je tu kod mene, ne priča puno sa komšijama. Ne znam stvarno kakav je to čovek. Znam da smo bili komšije, ali nisam imao nikakav kontakt sa njim. Nemam ništa protiv njega, čuo sam da nije pričao godinama sa jednim komšijom, ali ne znam što, ne ulazim u te stvari, to sam čuo jer mi se ovde svi znamo. Ja protiv njega stvarno nemam ništa, volim da gledam filmove u kojima glumi - rekao je još jedan bivši komšija Ristovskog.
Republika

Foto: Instagram/anicalazicofficial , Tanjug/Dragan Kujundžić

Lazar Ristovski i Anica Lazić


Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Franc

31.10.2023 07:23

Da je ne daj bože došlo do najgoreg komšije bi pričale drugu priču, komšiluk uvek nema nikakav kredibilitet za ocenu, to su teačare ne kvadrat, a vi ste nula od novinara kad se povodite za tim, postali ste trač medij.

Vera

31.10.2023 08:25

Podmladila ga devojka, ljiga matori.