"OSTAO JE GORAK UKUS RATA"! Saša Kovačević nakon OTKAZANOG nastupa u Hrvatskoj: Treba da gledamo u budućnost!

Autor:

Zabava

24.10.2023

16:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevaču je otkazan nastup u mestu Bibinje, u okolini Zadra!

"OSTAO JE GORAK UKUS RATA"! Saša Kovačević nakon OTKAZANOG nastupa u Hrvatskoj: Treba da gledamo u budućnost!

Foto: ST/Nikola Mutić, Pixabay.com

Pevač Saša Kovačević se oglasio i progovorio o nastupu u Hrvatskoj, koji mu je nedavno otkazan. Kako je rekao, njegovo je da peva, a publika je tu da odluči da li će ga negde prihvatiti ili ne.

- Ja sam tu da pričam kroz muziku. Na nastupima delim neku posebnu vrstu emocije i energije. Znam da je pojedinim ljudima ostao gorak ukus rata, ali ja smatram da bi svi zajedno trebalo da gledamo u budućnost i zaboravimo ružne stvari - rekao je Saša za "Blic dan".

Republika

Foto: Nikola Mutić

Saša Kovačević

Inače, Saši Kovačeviću otkazan je nastup u Hrvatskoj u mestu koje se nalazi blizu Zadra.

- Na veliku žalost nas kao organizatora, ali i velikog broja zainteresovane publike, obaveštavamo vas kako smo primorani da otkažemo koncert Saše Kovačevića koji je bio predviđen za 24. novembar. U našem poslovanju vodimo se politikom transparentne komunikacije, uvažavajući stavove i mišljenja stanovnika opštine Bibinje i ostalih meštana, zbog čijeg smo neslaganja našim izborom izvođača i doneli ovu tešku odluku - poručili su iz Berekina uz informaciju o povraćaju novca za kupljene karte.

Republika

Foto: ST/REPUBLIKA

Saša Kovačević

Nešto kasnije oglasio se i vlasnik konobe za hrvatske medije.

- Ovo je trebalo da bude prvi ikad koncert nekog srpskog izvođača, a ispalo je i prvo otkazivanje koncerta koje smo imali. Sve se dogodilo brzo, par dana nakon najave dobili smo poruke i neke pozive, nije bilo neugodnih reči, ali nismo hteli da se dovedemo u neugodnu situaciju - krekao je Marko Nekić, vlasnik konobe Berekin, prenosi "Index.hr".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading