UŽIVO U PROGRAMU SAZNALA DA JOJ SE NAJBOLJI PRIJATELJ UBIO! Voditeljku Pinka slomila vest o samoubistvu, ovaj njen potez će vas ŠOKIRATI!

Autor:

Zabava

22.10.2023

23:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Pinka je u emisiji saznala da joj je najbolji prijatelj izvršio samoubistvo, ovo nikada neće zaboraviti.

UŽIVO U PROGRAMU SAZNALA DA JOJ SE NAJBOLJI PRIJATELJ UBIO! Voditeljku Pinka slomila vest o samoubistvu, ovaj njen potez će vas ŠOKIRATI!

Foto: Instagram.com

Voditeljka televizije "Pink", Tanja Rađenović svojevremeno je otkrila kako je reagovala i  kako se osećala kada je u programu uživo saznala da joj se najbolji prijatelj ubio, i istakla da joj je to najgori momenat od kada se bavi ovim poslom.

Budući da "Nacionalni dnevnik" ide uživo, tokom vođenja programa je bilo kako lepih, tako i onih manje lepih situacija. Pre nekoliko godina na samom kraju programa koji je Tanja vodila, desilo se nešto što sigurno nikada neće zaboraviti.

Republika

Foto: Printscreen

Tanja Rađenović

 

Poznato TV lice tvrdi da je to najteže pročitana vest u njenoj karijeri.

- Doneli su u studio vest, to je bio prvi i poslednji put, nadam se. Kao poslednju vest pred sport, da mi se najbolji prijatelj ubio. Nije znala da mi je najbolji prijatelj. Bio je poznat, advokat, ja sam pročitala da je izvršio samoubistvo, tada sam i saznala - rekla je Tanja i dodala da je tad napustila emisiju, iako je išla uživo, kao i da je njen kolega završio dnevnik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading