ZBOG GNUSNIH UVREDA I JEZIVIH PRETNJI MORALA HITNO DA REAGUJE! Milica Dabović uzvratila "udarac" hejterima, pa najavila RASKRINKAVANJE!

Autor:

Zabava

22.10.2023

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milicu Dabović svakodnevno urnišu zbog golišavih fotografija i snimaka, a sada su otišli i korak dalje.

ZBOG GNUSNIH UVREDA I JEZIVIH PRETNJI MORALA HITNO DA REAGUJE! Milica Dabović uzvratila "udarac" hejterima, pa najavila RASKRINKAVANJE!

Foto: printscreen/RTV Pink

Milica Dabović često je tema domaćih medija zbog škakljivih slika koje objavljuje na društvenim mrežama i uprkos neprestanim napadima i njenim obračunima s pratiocima, bura kada objavi slike na kojima se vidi malo više kože, ne prestaje.

Iako snima za OnlyFans, gde i zarađuje, Milica neretko golišave fotografije deli i sa pratiocima na Instagramu, a sada joj je usledila "zabrana".

Naime, ona je obavestila fanove da nije u mogućnosti da komunicira sa njima i odgovori na njihove poruke, jer je, kako je napisala, blokirana na sedam dana:

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Milica Dabović

 

- Za sve koji mi pišu, a ne mogu da dobiju odgovor, ponovo sam blokirana na sedam dana - napisala je Milica.

Međutim, čini se da to "hejterima" nije bilo dovoljno, pa su nastavili sa pretnjama i uvredama, zbog čega je Milica odlučila da preduzme mere:

- Od danas ću sve profile javno da kačim, ružne reči, uvrede, pljuvanje, blaćenje ne dozvoljavam, kada masa krene da vređa vas, shvatićete kakvo đubre izlazi iz vas. Sram bilo svakoga ko ne zna ništa lepo da kaže, mržnja ubija - napisala je Milica.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading