MALI ĐOKOVIĆ POVUKAO NA MAMU: Saška se oglasila sa luks putovanja, oduševila sve fotkama sa sinom!

Autor:

Zabava

19.10.2023

22:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na društvenim mrežama osvanule fotke sa luksuznog putovanja.

MALI ĐOKOVIĆ POVUKAO NA MAMU: Saška se oglasila sa luks putovanja, oduševila sve fotkama sa sinom!

Foto: printscreen/instagram

Đorđe Đoković

Saška Veselinov, supruga Đorđa Đokovića, veoma je aktivna na društvenoj mreži Instagram, te redovno obaveštava svoje pratioce o svemu što se tičenjenog privatnog života, njene porodice i posla. Tako je sada oduševila sve svoje fanove bajkovitim prizorom iz Dubaija, te pokazala kako uživa sa sinom.

Ona trenutno boravi u Dubaiju sa porodicom, odakle je sa svojim pratiocima podelila neke lepe trenutke. 

Republika

Foto: instagram.com/saskaveselinov

Saška i Đorđe Đoković

Naime, ona je danas objavila fotografije svog sina Aleksandra koji je uživao dok se kupao, a ponosna mama nije odolela da to ne ovekoveči i uz to doda poruku koja je sve oduševila. 

Saška je istakla i koliko njen sin obožava vodu, pa se našalila da nema šanse da ga izvuku iz iste kad god je lepo vreme, jer se, kako je napisala, mali Đoković odmah buni, a ako mu se ne dozvoli da ostane u vodi, Saška kaže da mališan, poput nje, osvaja sve oko sebe svojim neodoljivim šarmom.

- Iz vode ga ne možemo izvući, bitno je samo da je sunčano i toplo vreme. Kad mu se kaže "ne" on krene da osvaja svojim šarmom i svi popuste. Moje dete 1/1 - napisala je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading