NAŠA KREATORKA SE UDALA U TRENERCI: Verica Rakočević na venčanju služila ćevape i krempite!

Autor: P. R.

Zabava

16.10.2023

09:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spontano ušla u brak sa čovekom svog života!

NAŠA KREATORKA SE UDALA U TRENERCI: Verica Rakočević na venčanju služila ćevape i krempite!

Foto: ATA Images/Marija Mlađen

Verica Rakočević, Veljko Kuzmančević

Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević jedan su od najskladnijih brakova na javnoj sceni. Iako su ih mnogi kritikovali zbog razlike u godinama, oni ne mare, već slave godišnjicu braka u najvećoj ljubavi.

Inače, njihova ljubavna priča započela je na društvenim mrežama, a venčali su se pre deset godina, čak i spontano.

- U trenerci smo otišli u opštinu da se potpišemo, a onda smo se vratili da se spremimo za slavlje koje smo organizovali na splavu. Pošto Veljko ima averziju prema svemu što je luksuz ili potpada pod džet-set, predložio je da raspalimo roštilj i napravimo pljeskavice i ćevape, a da umesto fensi kolača poslužimo šampite i krempite - izjavila je Verica.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević

Kreatorka je želela da stane na ludi kamen baš u četvrtak zato što je čula da brakovi koji se tada sklope, traju celog života. Majka joj je rekla kako mlade ne treba sebi da šiju venčanicu, pa to nije učinila. 

 - Imali smo stotinak gostiju, među kojima su bili Veljkovi roditelji, sestre, kumovi, rodbina. Prisustvovao je moj sin Mića, Elena je bila u Londonu, a Milena u Njujorku. Bili su tu i naši prijatelji Boško Jakovljević, Leontina, Tijana Dapčević. Sve je bilo neformalno, bez spektakularne dekoracije, dres-koda, lososa i šampanjca - ispričala je Rakočevićeva za Hello, prenose mediji.

Republika

Foto: ATA Images

Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading