POKLANJAMO 2X2 KARTE ZA KONCERT HARIJA MATA HARIJA 16.10.2023 PONEDELJAK U MTS DVORANI

Autor:

Zabava

12.10.2023

15:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbrži čitaoci treba da se jave na mail poklanjamo@republika.rs, ime i prezime i kontakt telefon.

POKLANJAMO 2X2 KARTE ZA KONCERT HARIJA MATA HARIJA 16.10.2023 PONEDELJAK U MTS DVORANI

Foto: Dvorana Doma Sindikata d.o.o.

Sve one koji su 16. decembra, pa potom i 27. decembra prošle godine bili deo gromoglasne publike koncerta pop zvezde Harija Mata Harija, sigurno će obradovati vest da se jedan od najboljih regionalnih pevača vraća u kultnu mts Dvoranu. Hari Mata Hari će tako 16. oktobra zapevati Beograđanima, a nastup simbolično nosi naziv "Kad dođe oktobar".

Ovim povodom portal Republika je rešila da svojim najbržim čitaocima pokloni dva puta po dve karte za koncert popularnog pevača. Sve što je potrebno jeste da se javite na mail naše redakcije, poklanjamo@republika.rs i navedete svoje ime i prezime i kontakt telefon.

Inače, iščekujući da se ponovi emocija sa 33. pa posle i 34. nastupa koji je imao tokom svoje karijere u srpskoj prestonici, Hari Mata Hari poručuje da je susret sa ovdašnjom publikom iznova neponovljivo iskustvo:

- I ove godine se u Beograd vraćam punog srca. Zimski koncerti prošle godine bili su puni pozitivne energije i ljubavi. Jedva čekam da se to ponovi na istom mestu, u najlepšoj Dvorani u Beogradu - poručuje Hari.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading