“DA LI DRUGE MAME VODE ĆERKU NA MIKONOS?!" Snežanu Dakić RAZAPELI na mrežama zbog ŠOKANTNE IZJAVE: Javite joj da je Keri Bredšo IZMIŠLJEN lik!

Autor:

Zabava

10.10.2023

13:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna voditeljka šokirala region izjavom!

“DA LI DRUGE MAME VODE ĆERKU NA MIKONOS?!" Snežanu Dakić RAZAPELI na mrežama zbog ŠOKANTNE IZJAVE: Javite joj da je Keri Bredšo IZMIŠLJEN lik!

Foto: ST/Dragan Kadić

Snežana Dakić

Ono što je Snežana Dakić izjavila nedavno u emisiji  uveliko se komentariše na društvenim mrežama. Ona je govorila je o važnim pitanjima: da li žene sa javne scene moraju da budu „žene, majke, kraljice i domaćice“ kako bi ih društvo vrednovalo na pravi način, i šta se dešava kada jedna od takvih "titula" izostane. Posle brojnih komentara usledio je odgovor na takve reakcije.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Snežana Dakić

- Jednom me je ćerka pitala: „Zašto druge mame kuvaju, a ti ne kuvaš?“, a ja sam je pitala da li druge mame vode dete na Mikonos na more ili u bekstejdž na modne revije? Izvinjavam se, znam da zvuči pretrenciozno, ali onda sam htela da joj pokažem da brinem o njoj i da kuvam, ali svaki put bih iz kuhinje izašla sa lakšim telesnim povredama - rekla je televizijska voditeljka Snežana Dakić u emisiji "Blic žena studio".

 

 

Njena izjava izazvala je lavinu komentara na mrežama.

- GospoDŽo, ponositi se u 50im godinama nesnalaženjem u kuhinji ne čini vas damom nego idiotom. I zašto Mikonos isključuje ulazak u kuhinju, jeb*te!? - napisala je jedna korisnica tvitera.

- Znam da sam dosadna - ovoj još uvek niko nije reko da je Keri Bredšo izmišljen lik, a "Seks i grad" komedija? - odgovorila je druga.

- Kada ja kažem gade mi se ovakve, zvuči grubo ali zaista mi se gade. Izvinite sve divne zene i majke koje radite, vučete kese, kupujete kod Kineza krpice, štedite na sebi vi ste heroine, lavice. Ovo je samo estradno smeće kome je dat prostor da truje svojom glupošću - nadovezao se jedan korisnik.

Ovo su samo neki od brojnih komentara na račun poznate voditeljke, koja je šokirala region izjavom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading