APSOLUTNA REKORDERKA! Prija rasprodala i ČETVRTU Arenu u Zagrebu, odmah planule karte za PETU!

Autor:

Zabava

10.10.2023

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Prijović rasprodala i karte za četvrtu zagrebačku Arenu!

APSOLUTNA REKORDERKA! Prija rasprodala i ČETVRTU Arenu u Zagrebu, odmah planule karte za PETU!

Foto: IM Live Production

Aleksandra Prijović

Mlada muzička zvezda Aleksandra Prijović zvanično je rasprodala i četvrtu zagrebačku Arenu i danas najavila rekordni peti koncert u ovoj hali, koji će biti održan 6. decembra ove godine.

- Zagreb, peta Arena! Hvala za ljubav! - napisala je Aleksandra.

Iste sekunde Aleksandra je dobila pregršt komentara podrške. "Čudo si", "Bravo, ponosu naš", "Ovo samo ti možeš", "Trebalo je da ti daju stadion", "Vau, svaka čast!", "Aleksandra, bravo", "Lomi, mala", "Ti ideš u istoriju", "Naša najvoljenija", "Bravo, kraljice". "Kraj", samo su neki od komentara podrške.

Aleksandra se trenutno nalazi u Sarajevu, gde promoviše svoju turneju "Od istoka do zapada". Ona će u sarajevskoj Zetri održati dva koncerta krajem ovog meseca, 28. i 29. oktobra, a zakazan je i koncert u Mejdanu u Tuzli za 22. decembar.

Republika

Foto: ATAImages

Aleksandra Prijović

Prija je rasprodala i karte za dva koncerta u hali Čair u Nišu za novembar, a karte za treći puštene su u prodaju. Mnogi fanovi se pitaju kad će najaviti koncert u Novom Sadu u hali Spens.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading