OVO GLEDATE NA SOPSTVENU ODGOVORNOST! Eksplicitni snimak Eme Radujko frapirao javnost, pevačica pokazala sve!

Autor:

Zabava

08.10.2023

23:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vreli snimak Eme Radujko kruži internetom, svi se pitaju šta je sledeće.

OVO GLEDATE NA SOPSTVENU ODGOVORNOST! Eksplicitni snimak Eme Radujko frapirao javnost, pevačica pokazala sve!

Foto: instagram/emaradujko

TikTokerka i pevačica, Ema Radujko, već sada važi za jednu od najatraktivnijih mladih dama na našoj estradi, a svakodnevno izaziva reakcije provokativnim fotografijama na Instagramu.

Ema neprestano pokazuje i ističe koliko trenira, a zadnjicu smatra svojim najjačim adutom, pa je često baš ona u prvom planu. Mlada pevačica i influenserka jako je aktivna na društvenim mrežama i svoje pratioce jako često iznenadi i oduševi vrelim fotografijama, zbog kojih jako često ima probleme, pa se bori sa negativnim komentarima, a više puta joj je čak i bio ugašen nalog. 

Republika

Foto: Instagram.com

Ema Radujko

 

Iako je za mnoge leto već gotovo, Ema se trudi da "zagreje" pratioce na Instagramu, pa je tako sve obradovala novim, vrelim snimkom, na kom pozira u minijaturnom kupaćem kostimu. 

Mlada pevačica je đuskala uz muziku i usnimila se iz svakog ugla, pa su fanovi imali priliku da vide rezultat njenog svakodnevnog treniranja, a mnogi smatraju da Ema izgleda bolje nego ikada.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ančl

09.10.2023 20:34

Obična Luika🐑