PRVI SUSRET MIE SA SESTROM LANOM: Luna donela odluku koja će joj promeniti život, Đoganijeva na ivici suza!

Autor:

Zabava

08.10.2023

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani objavila je fotografiju Mie i Lane, pa opisom raznežila sve.

PRVI SUSRET MIE SA SESTROM LANOM: Luna donela odluku koja će joj promeniti život, Đoganijeva na ivici suza!

Foto: Instagram.com

Luna Đogani, Marko Miljković

Bivši zadrugar Marko Miljković je danas stigao u porodilište GAK "Narodni front" po suprugu Lunu Đogani i njihovu drugu ćerku Lanu, koja je nedavno došla na svet. Marko je došao vidno raspoložen, pozdravio predstavnike sedme sile i ušao u porodilište. Sa sobom je poneo i nosiljku za bebe, koju je namenio maloj Lani.

Luna i Marko su izašli zajedno sa ćerkom Lanom petnaest minuta kasnije i poljubili se pred okupljenim fotoreporterima i predstavnicima sedme sile. Luna takođe nije skidala osmeh s lica i sve vreme je snimala izlazak iz bolnice, a mala Lana je bila uplakana.

Republika

Foto: Republika.rs

Luna Đogani i Marko Miljković

 

Nedugo nakon napuštanja porodilišta, Luna se oglasila putem Instagram profila, gde je objavila fotografiju kako ćerka Mia drži sestru za ruku, a njen opis raznežio je sve fanove:

- Strahovala sam na reakciju Mie na bebu Lanu, ali posle današnjeg susreta, moje srce je mirno i spokojno! Mia ne da će biti najbolja sestra na svetu nego će mami i tati sve da pomaže! Od tolike ljubavi već prvi dan, Mia nas je oborila sa nogu. Brinula sam,l ali sada znam da sam donela najbolju moguću odluku, jer sam joj rodila najboljeg prijatelja do kraja života! Srećna majka - napisala je Luna.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading