NEMA GDE IH NEMA! Mia Borisavljević i Bojan Grujić jure na sve strane nakon KAMENOVANJA lokala, evo gde smo ih UHVATILI! (PAPARACO)

Autor:

Zabava

08.10.2023

15:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Paparaco portala Republika uslikao pevačicu i njenog supruga u drugoj državi!

NEMA GDE IH NEMA! Mia Borisavljević i Bojan Grujić jure na sve strane nakon KAMENOVANJA lokala, evo gde smo ih UHVATILI! (PAPARACO)

Foto: ATAImages

Mia Borisavljević i Bojan Grujić su vrlo aktivni kao par i važe za jedan od najskladnijih na estradi. Njih smo sreli pre tri dana na proslavi rođendana poznatog beogradskog frizera, koju je organizovao u jednom prestoničkom luksuznom hotelu.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Mia i Bojan na rođendanu Stevana Radivojevića

Ovo je bilo prvi put da se pojave u javnosti nakon što im je lokal kamenovan, a danas smo ih zatekli na zanimljivom mestu. Naime, paparaco našeg portala uslikao je pevačicu i njenog supruga na aerodromu u Podgorici.

Njih dvoje su čekali da se ukrcaju na let za Beograd i bili su u ležernom izdanju. Pevačica je bila bez trunke šminke, a oboje su na sebi imali sportske kombinacije.

Podsetimo, Mia je u rodnom Valjevu otvorila lokal za vežbanje, a nakon otvaranja je lokal kamenovan. Ona se oglasila za domaće medije odmah nakon ovoga.

- Super sam. Lokal u Valjevu od prvog dana radi punim kapacitetom i stvarno se napravila ogromna pometnja u gradu oko toga, verujem da smetamo drugim teretanama i fitnes centrima. Kada si jako uspešan u svom poslu normalno je da si trn u oku, ali želim da poručim da pod ovim nebom ima mesta za sve i da se za posao treba izboriti trudom i kvalitetom a ne vandalizmom, to je očajnički potez slabijih. Svakako postoje kamere koje su sve zabeležile, sve se lepo vidi, što je još jedna glupost počinioca, ali opet kažem sve je to normalno. Mi radimo punom parom bez obzira na sve i ništa nas neće poremetiti. Druge ne diramo, a oni sledeći put pamet u glavu i neka više rade na sebi - poručila je Mia za "Pink.rs" tada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading