VRISAK SE PROLOMIO BEOGRADOM: Nući i Vojaž se pojavili u OVAKVIM izdanjima na koncertu, svi su se okretali za njima!

Autor:

Zabava

06.10.2023

20:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi reperi Nući i Vojaž napravili su koncert za pamćenje!

VRISAK SE PROLOMIO BEOGRADOM: Nući i Vojaž se pojavili u OVAKVIM izdanjima na koncertu, svi su se okretali za njima!

Foto: ST/Dragan Kadić

Hangar Luke Beograd večeras postaje epicentar najneverovatnijeg koncertnog iskustva ikada viđenog, budući da Nucci i Voyage, dva najveća imena regionalne trep scene, za svoj prvi solistički koncert, pripremaju revoluciji u svetu muzičke industrije!

Foto: ST/Dragan Kadić

Vojaž i Nući

 

Popularan dvojac čije su numere godinama unazad neprikosnovene himne mlađih generacija, od 20 časova u Hangaru Luke Beograd priprediće nezaboravan šou pod nazivom Nucci x Voyage & Friends: „Balkan daje sve“, koji će biti ispunjen antologijskim rimama i prepoznatljivim bitovima, dok će revolucionarna audio-video produkcija postaviti nove standarde u live industriji i u potpunosti promeniti definiciju koncertnog iskustva. Koncert je najavljen kao oda Beogradu, domaćoj publici i generacijama uz koje je ovaj duo odrastao u novobeogradskim blokovima, kreirajući svojevrsnu antologijsku priču za sugrađane glavnog grada.

Republika se našla na licu mesta i uslikala Vojaža i Nućija pred sam početak spektakla o kom će se dugo pričati. U galeriji pogledajte kako su se spremili:

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading