ŠOKANTNI DETALJI S DEVITOVOG VENČANJA: Gosti ostali IZBEZUMLJENI kada su videli dekoraciju, a tek OVAJ USLOV!

Autor:

Zabava

06.10.2023

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Republika saznaje šok detalje o venčanju Devita.

ŠOKANTNI DETALJI S DEVITOVOG VENČANJA: Gosti ostali IZBEZUMLJENI kada su videli dekoraciju, a tek OVAJ USLOV!

Foto: Shutterstock, ATA Images

Poznati muzičar David Ljubenović pod nadimkom Devito prošle noći organizovao je tajno venčanje, a portal Republika otkriva sve detalje najmisterioznijeg veselja.

Naime, kako saznajemo od izvora koji se našao na licu mesta, prvih sekundi gosti su uglavnom bili iznenađeni i zatečeni zbog dekoracije koja se našla na venčanju.

Foto: ST/Nemanja Pančić

Devito venčanje

 

- Iskrena da budem, malo sam ostala šokirana zbog svega što se izdešavalo, kad smo ušli, bila je gusta magla puštena, crna dekoracija, crni stoljnaci, baš mi je sve bilo nekako čudno. Atmosfera je bila dosta zaista, ali nismo smeli ni da slikamo, ni snimamo, tako nam je bilo rečeno - priča izvor za Republiku i dodaje:

- Mlada je zaista bila prelepa, a nismo smeli da slikamo, ni snimamo, jer David odnosno Devito nije nosio masku. Svi smo to ispoštovali, zato i ne mogu da priložim fotografije. Bilo je kažem vam, sve nekako čudno, ali eto, valjda i mi idemo u korak sa svetom što se kaže.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading