ALARMIRALA VLASTI U HRVATSKOJ I POLICIJU: Nina Badrić preživljava PAKAO zbog komšije, hitno se oglasila!

Autor:

Zabava

28.09.2023

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna pevačica Nina Badrić otkrila da je alarmirala nadležne službe zbog komšije

ALARMIRALA VLASTI U HRVATSKOJ I POLICIJU: Nina Badrić preživljava PAKAO zbog komšije, hitno se oglasila!

Foto: Marija Mladjen/ATAImages

Pevačica Nina Badrić proživljava pravi pakao zbog komšije. Ona se obratila svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram, te navela da je izvesni A.S. izazvao poplavu i komšijama poplavio stan, kao i da je ona osam dana bez vode.

Republika

Foto: printscreen/instagram

Nina Badrić

- Imate li vi komšiju iz pakla? Moj se zove A.S. U svom stanu je izazvao poplavu, komšijama je poplavio stan, a meni koja živim iznad isključili su ventile za vodu zbog straha da se ne napravi još veća šteta. Živim u 21. veku osam dana bez vode - započela je Nina, pa nastavila:

- Niko mi ne može pomoći, zvala sam sve institucije u državi, od gradskog do policije. Dotični je otišao “na put” i ne zna se kada će se vratiti i ne dozvoljava majstorima da poprave kvar. Dok se on igra preduzetnika, ja živim bez vode osam dana i nikom ništa, a verujte mi, zvala sam sve nadležne institucije ko mi može pomoći u ovakvim bezizlaznim situacijama. Ovo je taj dragi sused pa ako ga neko vidi neka ga zamoli da dođe sanirati štetu. On je izgleda jači od svakog sistema - poručila je pevačica uz psovku i okačila fotografiju čoveka koji joj je, kako kaže napravio problem.

Republika

Foto: Instagram.com

Nina Badrić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading