SLAVLJE U DOMU DŽEHVEROVIĆA: Teodorina snajka plače od sreće, nedavno se porodila, a danas joj ponovo SVI ČESTITAJU!

Autor:

Zabava

20.09.2023

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Emotivni trenutak podelili na društvenim mrežama!

SLAVLJE U DOMU DŽEHVEROVIĆA: Teodorina snajka plače od sreće, nedavno se porodila, a danas joj ponovo SVI ČESTITAJU!

Foto: Instagram.com

Influenserka Adriana Kadar i brat pevačice Teodore DžehverovićSava Džehverović nedavno dobili su ćerku kojoj su dali ime Dorotea. Sava je prisustvovao njenom porođaju, a sad svakodnevno obaveštavaju svoje pratioce na Instagramu kako provode vreme sa bebom i koliko su brižni roditelji. 

Danas u njihovom domu ima još jedan razlog za slavlje, naime Adriani proslavlja rođendan, a tim povodom na društvenim mrežama dobila je brojne čestitike od svojih prijatelja i saradnika, koji su želeli da joj se javno obrate i upute emotivne reči.

Republika

Foto: Instagram.com

Adriana Kadar i Sava Džehverović

Međutim, najviše pažnje privukla je fotografije upravo njihove ćerke Dorotee, koju je Adriana podelila na svom Instagram storiju, a radilo se u poseban bodi koji je Sava njenoj ćerki obukao za ovaj važan dan. 

Naime, Sava je snimao trenutak kad Adriana ulazi u stan nakon treninga, gde je čeka posebno obučena ćerka Dorotea, zbog čega je ona odmah od prizora počela da plače.

Kasnije je podelila sliku, kako bi i njeni pratioci mogli da vide šta to piše na njenom bodiju. 

- Mama, ja sam tvoj najlepši poklon. Srećan rođendan, volimo te tata i ja - glasio je tekst, koji je po svemu sudeći Sava posebno izradio povom rođendana svoje supruge. 

Republika

Foto: Instagram.com

Adriana Kadar Instagram

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading