ČEKAM TE VEČERAS PO CENU ROBIJE: Upucani Mirza Hatić imao BRUTALNI okršaj sa Kristijanom Golubovićem, o ovome BRUJI javnost!

Autor:

Zabava

19.09.2023

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mirza Hatić i Kristijan Golubović mesecima su se javno prepucavali.

ČEKAM TE VEČERAS PO CENU ROBIJE: Upucani Mirza Hatić imao BRUTALNI okršaj sa Kristijanom Golubovićem, o ovome BRUJI javnost!

Foto: instagram-hatic_official ,ATA Images

Danas oko podneva, na području Baščaršije u Sarajevu, došlo je do ozbiljnog incidenta pucnjave, u kojem je povređen Mirza Hatić.

Prema informacijama iz Operativnog centra MUP-a Kantona Sarajevo, incident se dogodio u ulici Bravadžiluk, gde je došlo do upotrebe vatrenog oružja. Mirza Hatić pretrpeo je povrede, naročito desne noge.

Upucani Mirza povezivan je sa Majom Marinković, a javnosti je poznat i po brojnim sukobima sa bivšim zadrugarima, među kojima je Kristijan Golubović:

Republika

Foto: ATA Images

Kristijan Golubović

- Mirza Hatiću, izašao si iz zatvora, prozivao si me da sam pi*ka, da sam bivši kriminalac i kriminalac na baterije. A kada bismo uzeli tvoje nedelo za koje si odgovarao, naspram mog predškolskog kriminala, razlika je kao između dona svih donova i onog što pere prozore na semaforu - počeo je Kristijan, pa dodao:

- Sada te prozivam javno pi*ko jedna, Mirza Hatiću, ako večeras ne izađeš u 22 h na moj novi profil, ti ćeš biti ober giga mega p**ka koja nije smela Kristijanu da izađe na fer plej, samo je trabunjala nacionalistički o nekoj pobedi nada mnom. Mali si dečko iz Sarajeva. Ja sam veliki dečko, rođen u Minhenu, odrastao po svetskim metropolama.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Mirza Hatić

- Ako čujem još jednu jedinu reč da si me spomenuo, a večeras ne izađeš u lajv i odigraš meč sa mnom, zapamti, naći ću te i is**ću ti se na glavu. To ću da snimim po cenu moje robije i bićeš glavna klozetska šolja balkana! Zapamti moje reči, uvek sam tvrdio da sam nepobediv, a to kažem i sad. Ti si mala maca, a ja sam lav. Ako hoćeš dođi večeras da te pojedem i rastrgnem kako treba, ne nacionalistički, ne kriminalno, nego šmekerski da ti pokažem koliko si mali - poručio je Kristijan Hatiću.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading