DESINGERICA U BUDVI NIJE BIO SAMO SA MAJOM: Uhvaćen sa bivšom zadrugarkom, njihov odnos JAVNO RASKRINKAN!

Autor:

Zabava

16.09.2023

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplivala šok slika, evo o čemu se radi!

DESINGERICA U BUDVI NIJE BIO SAMO SA MAJOM: Uhvaćen sa bivšom zadrugarkom, njihov odnos JAVNO RASKRINKAN!

Foto: ST/Nikola Mutić, YouTube/Printscreen

Maja Marinković i Desingerica

Letos je u medijima odjeknula vest da su bivša zadrugarka i popularna starleta Maja Marinković i skandalozni reper Dragomir Despić, poznatiji kao Desingerica zajedno uhvaćeni tokom letovanja u Crnoj Gori, na jednom bazenu u Budvi. Od tog trenutka njihov odnos je počeo da intrigira javnost, a afera je postala jedna od glavnih za komentarisanje, jer Desingerica ima ženu sa kojom je već 11 godina. 

Međutim, izgleda da Maja Marinković nije jedina učesnica iz "Zadruge" sa kojom se skandalozni reper družio tokom letnje sezone na crnogorskom primorju. 

Republika

Foto: ATA Images

Desingerica i Maja Marinković

Naime, Ermina Pašović je na svom Instagram profilu podelila snimak iz kola na kojem se vidi Desingerica i svojim pratiocima dočarala kako su se oni provodili, a u njihovom društvu bio je i reper Vuk Mob

Ermina je svojim pratiocima na društvenoj mreži dala priliku da joj postavljaju pitanja, na koje je ona kasnije odgovorila, a jedno od njih bilo je vezano upravo za Desingericu i Vuka Moba. 

- Najjači tri Desingerica, Vuk i ti. Video sam vas u Budvi, pristojni, smešni i niste u tripu - glasila je poruka koju je Ermina dobila od nekog svog pratioca na društvenoj mreži Instagram, a onda je usledio i njen odgovor. 

- Hvala. Mi smo jako normalni kao što se vidi na priloženom snimku iz auta, bez kapi alkohola - odgovorila je Ermina, a na video snimku koji jeokačila snimala je atmosferu iz kola dok su se vozili. 

Republika

Foto: Instagram.com

Desingerica i Ermina Pašović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading