UŽIVA U NOVOJ LJUBAVI! Aca Sofronijević započeo ZAJEDNIČKI život sa atraktivnom doktorkom, čuju se SVADBENA ZVONA?!

Autor:

Zabava

14.09.2023

10:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čuveni harmonikaš otvorio dušu o svojoj novoj ljubavi!

UŽIVA U NOVOJ LJUBAVI! Aca Sofronijević započeo ZAJEDNIČKI život sa atraktivnom doktorkom, čuju se SVADBENA ZVONA?!

Foto: Republika TV

Aca Sofronijević

Čuveni harmonikaš Aca Sofronijević već neko vreme uživa u novoj ljubavnoj vezi. On je sa lepom doktorkom započeo zajednički život i posvećen joj je, iako često putuje zbog posla. Ovog leta su više puta letovali zajedno.

- Bilo je vremena za odmor, moram da priznam i baš sam se lepo odmorio. Bili smo u Španiji, posle smo bili u Crnoj Gori gde smo odmorili baš dobro, pa smo onda svirali jedan lep događaj u Opatiji, tamo smo isto ukrali malo vremena da se provedemo. To je za sada do kraja ove godine, pa ko živ, ko mrtav, Bože pomozi - rekao je kroz osmeh Aca za "24Sedam", pa priznao:

Republika

Foto: ATAImages/Antonio Ahel

Aca Sofronijević sa novom devojkom

- Da, živimo zajedno, uživamo, ja sam jako srećan, a i ona - rekao je harmonikaš, a onda otkrio i da li ih porodice pritiskaju da naprave svadbu:

- Ne, oni su svi u svom fazonu, znaju da smo mi određeni ljudi, imamo naše puteve, karijere, a sve će doći na svoje kada zatreba.

Otkako je otvorio svoju producentsku kuću, sarađuje sa vrsnim izvođačima, a nama je otkrio da li misli da postoje danas mlađi izvođači koji bi mogli da naslede neke od naših muzičkih legendi.

Republika

Foto: E/Stock

Aca Sofronijević

- Moram da kažem da postoje fantastični mladi ljudi, ima ih mnogo, ali iza njih niko ne stoji. Zato mi kao producentska kuća pružamo resurse i želimo da se ljudi jave da sarađujemo i da se što više muzike svira. Svako vreme ima svoju muziku, ali ćemo praviti nešto lepo, kao što danas radi Aco Pejović, sa fantastičnim pesmama, koje su prava poezija - rekao je Aleksandar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading