"LEGENDA, LEKCIJA, INSPIRACIJA" Karleuša se moćnim rečima obratila Đokoviću: Ovo su suze čoveka koji je POBEDIO svet!

Autor:

Zabava

13.09.2023

13:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelenu Karleušu su ganule Novakove suze na dočeku u Skupštini grada!

"LEGENDA, LEKCIJA, INSPIRACIJA" Karleuša se moćnim rečima obratila Đokoviću: Ovo su suze čoveka koji je POBEDIO svet!

Foto: Dusan Milenkovic/ATAImages, Antonio Ahel/ATAImages

Slavni teniser Novak Đoković pojavio se sinoć na legendarnom balkonu Skupšine grada, gde je zajedno sa košarkašima Srbije uživao u spektakularnom dočeku. Đoković je istakao koliko je ponosan što ga je publika dočekala nakon što je osvojio svoju 24. Grend slem titulu. Pevačicu Jelenu Karleušu ganule su njegove reči, suze i uspeh, pa mu se javno obratila na društvenoj mreži Tviter.

Republika

Foto: Dusan Milenkovic/ATAImages

Jelena Karleuša

- Novak Đoković. Najveći svih vremena. Čovek koji je 20+ godina trpeo omalovažavanje zato što je iz Srbije, saplitanje, ružne komentare i zavist koristeći tu negativnu energiju kao nuklearno gorivo i motivaciju da bude još bolji. Ove suze su suze čoveka koji je pobedio sebe i čitav svet. Novak Đoković. Legenda. Lekcija. Inspiracija. Uzor i meni posebno drago, čovek koji ne jede životinje - napisala je Jelena na ovoj društvenoj mreži.

Republika

Foto: Printscreen/Twitter/BasketNews

Novak Đoković

Već danas, Novak kreće ka sledećoj destinaciji, a to je - Valensija! Dejvis kup reprezentacija Srbije igra u Španiji protiv Južne Koreje, Češke i domaćina tražiti prolaz grupne faze. Najbolji teniser sveta je potvrdio da će pomoći ostalim saborcima odmah posle US Opena, pa se za koji dan može očekivati da ga vidimo u ovom gradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading