DŽEHVINO ROMANTIČNO PUTOVANJE SA DEČKOM: Zapalili iz Srbije, isplivao snimak! (VIDEO)

Autor:

Zabava

09.09.2023

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica nikad srećnija, ne skida osmeh s lica!

DŽEHVINO ROMANTIČNO PUTOVANJE SA DEČKOM: Zapalili iz Srbije, isplivao snimak! (VIDEO)

Foto: printscreen/youtube

 

 

Ljubavni život Teodore Džehverović uvek je bio tema za komentarisanje na društvenim mrežama, pogotovo otkako je okončala emotivnu vezu sa košarkašem, Ninom Čelebićem. Nakon što je mlada pevačica neko vreme provela slobodna, povezivali su je sa mnogim imenima iz javnog sveta, pogotovo sportistima, a trenutno se najviše spekuliše da je u ljubavnoj vezi sa slovenačkim košarkašem, Maticom Rebecom

Ona je danas na svom storiju na društvenoj mreži Instagram podelila kompilaciju snimaka iz Venecije, gde je pre nekoliko dana bila. U nekoliko kadrove vidi se da pevačica tamo uživa sa muškarcem, a njeni fanovi su sigurni da se radi u Maticu. 

Pevačica je snimila lepe prizore Venceije, ali i trenutak kad je dobila buket crvenih ruža.

Iako su ih fanovi na društvenim mrežama više puta, po njihovim objavama, uhvatili da vreme provode na istim mestima, ni Teodora, a ni košarkaš se nisu oglašavali povodom njihovog odnosa.

Podsećamo, nedavno se na društvenoj mreži Tviter pojavila fotografija slovenačkog košarkaša, sa devojkom koja nije Tedoora, a neki od korisnika ove socijalne platforme su komentarisali da sa misterioznom devojkom Matic odlazi na javne događaje, dok sa Teodorom obilazi egzotične destinacije, ali je i krije od očiju javnosti. Mi smo tad, kao i sad, pokušali da stupimo u kontakt sa pevačicom, na broj poznat redakciji, ali se ona nije javljala na naše pozive.

Republika

Foto: instagram.com/maticrebec, teodoradzehverovic

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading