EVO KO JE MUŽ ANE RADULOVIĆ: Šuškalo se da se razvode, voditeljka Pinka pravila SCENE zbog njegovih koleginica (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

05.09.2023

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Postao je poznat javnosti kao "Zvezda Granda", kada je osvojio četvrto mesto!

EVO KO JE MUŽ ANE RADULOVIĆ: Šuškalo se da se razvode, voditeljka Pinka pravila SCENE zbog njegovih koleginica (FOTO)

Foto: instagram.com/mirceradulovic

Ana i Mirče Radulović

Voditeljka Pinka, Ana Radulović, je već godinama u braku sa nekadašnjim učesnikom muzičkog takmičenja "Zvezda Granda", Mirčetom Radulovićem, a nedavno se šuškalo da je par pred razvodom, međutim, Ana je ove navode demantovala za Republiku.

Inače, atraktivna brineta je postala poznata domaćoj javnosti kada je otpočela voditeljsku karijeru, a od tada na tom polju niže samo uspehe, među kojima je i projekat "Elita", gde je jedno od TV lica. Ipak, veliku pažnju javnosti privlači i njen suprug.

Mirče je, inače, rođen u malom mestu pored Trstenika 1992. godine, a još kao mali je pokazivao veliko interesovanje za muziku. Popularnost je stekao tokom učešća u "Zvezdama Granda" 2011. godine, kada je osvojio visoko četvrto mesto.

Republika

Foto: youtube.com/Grand Production

Mirče Radulović Zvezde Granda

Podsećanja radi, Ana Radulović je svojevremeno istakla da je bila ljubomorna na posao koji radi njen muž, kao i na zgodne koleginice koje se neretko "motaju" oko njega, ali da se sada sada situacija obrnmula, te da je njen muž onaj koji je posesivniji.

- Ja sam stalno govorila: "Moj Mirče nije ljubomoran, mi nemamo tih problema", a onda mi je on rekao: "Nisam bio, ali eto, postao sam"! Ljubomorna sam bila ja, ali na početku naše veze. Nisam poznavala njegove koleginice, pa kad ode na svirku i slika se s njima, ja se pitam zašto baš on od svih muzičara na sceni. To je bio strah da ga ne izgubim. Kad sam se s tim izborila i došla dovde gde sam sad, stvarno nema mesta za ljubomoru. Mirče mi nikad nije pravio scene, on je neko ko je miran, staložen, ali nije ni imao razloga za to. Razume moju prirodu posla, gde sam često okružena muškarcima, ali nema mesta za nepoverenje - kazala je voditeljka jednom prilikom, te komentarisala i navode da je prešišala supruga kad je popularnost u pitanju:

Republika

Foto: ST/ N. Mutić

Ana Radulović Elita

- U početku su me predstavljali u medijima kao pevačevu suprugu, tako su me svi upoznali i ja sam prvenstveno to, pa sve ostalo. S vremenom sam počela da radim javni posao, pa su me još više upoznali kroz to, ali ja se ne bunim kako god da mi kažu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading