SKANDALOZNO! Folkerka menjala tekst čuvene narodne pesme: Rada pevala "MAKEDONSKO DEVOJČE, KI*TA ŠARENA"!

Autor:

Zabava

04.09.2023

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica izazvala burne reakcije zbog klipa koji se raširio društvenim mrežama, a na kom se vidi kako pravi perverznu konotaciju.

SKANDALOZNO! Folkerka menjala tekst čuvene narodne pesme: Rada pevala "MAKEDONSKO DEVOJČE, KI*TA  ŠARENA"!

Foto: YouTube/ Rada Manojlović

Pevačica Rada Manojlović našalila se na jednom od nastupa menjanjem teksta u nekoliko pesama, pa je u čuvenoj narodnoj "Makedonsko devojče", umesto kitka šarena, pevala "ki*a šarena"! Naime, na društvenoj mreži Tik-tok pojavio se snimak s Radine tezge na kom se jasno vidi da je pevačica pokušala da se našali, te je ispala perverzna, što se mnogima nije dopalo.

- Makedonsko devojče, ki*a šarena - pevala je Rada dok se smejala, a ispod snimka su ljudi mahom pisali da je neumesno šaliti se na ovaj način s tradicionalnim pesmama bilo koje zemlje.

- Ova pesma je baš lepa. Zamislite da se rugamo našim pesmama sa Kosova i tome slično i da menjamo tekst na vulgaran način? Rada nije imala lošu nameru, ali ova pesma niti je tezgaroška niti je lepo sprdati se i na ovakav način menjati tekst - napisala je jedna gospođa.

Foto: Republika TV

Rada Manojlovic

Bilo je i onih koje je Rada nasmejala do suza, pa su joj predlagali da nastavi s ovakvim forama na nastupima.

- Ova Rada me uvek slatko nasmeje! Nije ovo ništa ružno, u našem govoru postoji izraz kita cveća! Nemojte da napadate ženu bez razloga samo zato što se smejala dok je pevala - glasio je jedan od komentara.

Inače, Rada je ranije za Republiku ispričala da se na veseljima uvek trudi da napravi atmosferu za pamćenje, a jednom se čak valjala u blatu pod šatorom.

- Valjala sam se u blatu jednom prilikom kad sam pevala na veselju, tu negde oko Smedereva, u jednom selu. Sve je bilo u redu kad smo stigli, razapet je bio šator, međutim, u međuvremenu je počela da pada kiša i napravio se haos. Nisam tada još bila u "Zvezdama Granda", gazda raširio neko ćebe da se svi tu poređamo, ali sve se natopilo vodom. Kad su gosti već seli onako u veselju pod gasom, hajde da sednem i ja! Nemam ja taj problem, ja sam devojka iz naroda. Htela sam da se napravi dobra atmosfera i svi smo se dobro isprljali - objasnila je tada pevačica.

Foto: telegraf.rs/printskrin

Rada Manojlovic menjala tekst pesme na nastupu

 


Rada: Volim da se penjem i na stolove


Manojlovićka je rekla za naš portal da se redovno penje i na stolove na veseljima, te i da podržava da njene kolege rade sve za dobar bakšiš.

- Penjem se redovno na stolove i pravo da vam kažem, meni je lepo. Kad se popnem na stolicu i kad nekom gostu otpevam pesmu, a on me časti, njemu je to sevap, što se kaže. Treba znati s ljudima, zato ja uvek gledam sa svima da sam dobro, da udovoljim i znate, kad tako postupate, ima posla. Uvek će neko da se seti da vas opet pozove na proslavu, venčanje... Zato podržavam sve kolege koje za bakšiš udovoljavaju gostima, ma šta radili.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading