ŽELELA JE MUŽU DA PODARI DECU PO CENU SOPSTVENOG ŽIVOTA! Marija Bulat se ogolila do kostiju, zbog opake bolesti ima JEDVA 50 KILOGRAMA!

Autor:

Zabava

04.09.2023

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Bulat progovorila o borbi protiv opake bolesti.

ŽELELA JE MUŽU DA PODARI DECU PO CENU SOPSTVENOG ŽIVOTA! Marija Bulat se ogolila do kostiju, zbog opake bolesti ima JEDVA 50 KILOGRAMA!

Foto: instagram.com/marija_bulat

Marija Bulat

Supruga pevača Marka Bulata, Marija Bulat, dugo se bori sa opakom bolešću, a juče je objavila i fotografiju da je u invalidskim kolicima.

Ona je ovom objavom zabrinula svoje pratioce na Instagramu, a uz to je poslala i jaku poruku u kojoj je istakla koliko je ženi potrebna ljubav, pogotovo u teškim trenucima.

- Voli me. Pomozi mi da ozdravim. Izleči me. Isceli me. Nemoj da i to sve moram sama, kada su tvoje ruke duplo snažnije od mojih. Da me kroz oluje prenesu, a ne ostave da me kisa i snegovi zatrpaju u čoskovima. Voli me. l kad ne volim sama sebe. l kad mislim da niko ne treba da me voli. Kad mrzim tebe u svetu u kojem se nalazim. Proći će. Kao i sreća kad ima rok trajanja, tako i tuga obudavi, nevolje produ i ostanu zivopisne duge posle teških kiša. Onda ću ja da volim tebe. l gola. I bosa - pisalo je, između ostalog, ispod objave.

Republika

Foto: Instagram.com

Marija i Marko Bulat

 

Inače, Marija je uvek otvoreno govorila o svojoj borbi. Ona je jednom prilikom otkrila da je bila spremna na sve, samo da svom suprugu podari decu, bez obzira na njeno stanje.

- Ja jedva imam 50 kilograma. On je veoma dugo želeo dete i borio se za to. Htela sam da mu rodim decu, pa makar i mene Bog da je uzeo. Hvala Bogu dobili smo dete - pričala je.

Marija će primati i terapije dok je živa.

Republika

Foto: E-Stock/Nataša Rajaković

Marija i Marko Bulat

 

- Ustanovljeno joj je da joj krvni sudovi izgledaju kao da ima 70 godina. Znači, saznanje da imaš tako nešto... - rekao je Marko.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading