VUČIĆ PROGOVORIO O VRAĆANJU BREGOVIĆA S MOLDAVSKE GRANICE: Ne može da veruje da je država reagovala na ovaj način, najavljen razgovor!

Autor:

Zabava

22.08.2023

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goranu Bregoviću bio je zabranjen ulaz u državu i vraćen sa aerodroma, Aleksandar Vučić ne može da veruje da se reagovalo na ovaj način!

VUČIĆ PROGOVORIO O VRAĆANJU BREGOVIĆA S MOLDAVSKE GRANICE: Ne može da veruje da je država reagovala na ovaj način, najavljen razgovor!

Foto: ATA Images

Goran Bregović

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio iz Atine medijima, pa komentarisao je zabranu ulaska Goranu Bregoviću u Moldaviju:

Republika

Foto: Printscreen

Aleksandar Vučić

 

 - Nisam imao prilike da razgovaram sa gospođom Sandu oko zabrane ulaska pojedinim građanima Srbije, uz vrlo čudne razloge da budem sasvim iskren. Kada sam video da nekom u moldavskoj javnosti smeta što Bregović peva pesmu pod nazivom "Kalašnjikov", onda stanete i pitate se šta je ljudi ovo. Kao da slušam neke u Beogradu. Onda razumete da su to takve gluposti koje dolaze sa društvenih mreža. Ja ne verujem da je moguće da jedna država reaguje na takav način. Verujem da ćemo imati priliku da o tome razgovaramo sa našim moldavskim prijateljima i da takve stvari rešavamo u budućnosti - naveo je predsednik u obraćanju iz Atine.

Republika

Foto: youtube.com/Al Jazeera Balkans

Goran Bregović

 

Da podsetimo, organizatori Guitar Music Festival koji se održava u Moldaviji saopštili su da svetski poznatom umetniku Goranu Bregoviću nije dozvoljen ulazak u tu zemlju, iako je već bio sleteo na aerodrom u Kišinjevu, prenosi Sputnjik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (34)

Loading
Jovana

22.08.2023 11:46

Drzava i treba da reaguje po pitanju ovog slucaja.

Mileva

22.08.2023 12:36

Razlozi su cudni ali mislim da nije tema za predsednika drzave da li su neku estradnu zvezdu negde pustili ili ne, ima Vucic mnogo bitnijih tema za razmisljanje od toga.

Šele

22.08.2023 13:07

Maltretiraju cenjene srpske umetnike, zato što vrše pritiske na Srbiju jer nismo uveli sankcije. Pesma postoji dugo i dugo je Bregović izvodi.

Andjela

22.08.2023 13:19

Ovo je stvarno ruzno i nedopustivo!