SPREMAN SAM DA UMREM, NE PLAŠIM SE NIČEGA: Miliću Vukašinoviću se stanje pogoršalo, jedva diše!

Autor:

Zabava

21.08.2023

17:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Roker priznao da je svestan svega i da je spreman da umre!

SPREMAN SAM DA UMREM, NE PLAŠIM SE NIČEGA: Miliću Vukašinoviću se stanje pogoršalo, jedva diše!

Foto: YouTube/Printscreen

Roker Milić Vukašinović, koji je nedavno hitrno operisan u Urgentnom centru noge, gde mu je pretila čak i amputacija noge, ponovo je završio na klinici i to na Opštoj intenzivnoj negi u Urgentnom zbog problema sa disanjem, pišu domaći mediji.

Ovu informaciju je potvrdio i sam Milić, koji je istakao da je na samrti, kao i da o njemu brine grupa lekara.

Republika

Foto: ATAImages

Milić Vukašinović

 

Nakon informacije da se rokerovo stanje pogoršalo i da je dobio sepsu, Milić se oglasio za portal Republika i otkrio nove detalje njegovog zdravstvenog stanja, a roker je priznao da je spreman za smrt:

- Negde je neko rekao da imam sepsu, ali nemam, problem je u disanju, inače bi mi rekli lekari. Posle operacije dobio sam bolničku bakteriju i onda sam pušten kući. Tada se sve zakomplikovalo i posle je ustanovljeno da imam vodu u plućima, sve je počelo tako što sam primetio otežano disanje i onda smo nazvali hitnu. Prebacili su me odmah u bolnicu i otkrili da imam vodu u plućima i visok pritisak. Stavili su mi masku za disanje s kiseonikom, koja mi je dugo stajala tu, to je nešto kao respirator, samo kao maska izgleda. Na osnovu toga su mi izvadili i vodu. Tek danas oko dvanaest, skinuli su mi tu masku i zamenili je za malu, koja ide na nos i usta. Spreman sam umrem, ne plašim se ničega.  - izjavio je Milić za Republiku.

Republika

Foto: YouTube/Printscreen

Milić Vukašinović

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Захумље

21.08.2023 18:13

Искусна си, то ти вјерујемо 😁. Професионална радница 😁