TUŽNE SLIKE IZ GRADAČCA! Voditeljka posetila GROB svirepo ubijene Nizame, meštani odali počast MONSTRUMOVOJ ŽRTVI!

Autor:

Zabava

18.08.2023

23:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka prekinula svoj odmor kako bi odala počast žrtvi monstruma iz Gradačca!

TUŽNE SLIKE IZ GRADAČCA! Voditeljka posetila GROB svirepo ubijene Nizame, meštani odali počast MONSTRUMOVOJ ŽRTVI!

Foto: Printscreen/Drustvene mreze, instagram, facebook - Nizza Hecimovic

Nermin Sulejmanović ubio Nizamu Hećimović

Voditeljka i influenserka Hana Hadžiavdagić Tabaković prekinula je svoj odmor, kako bi posetila Gradačač, mesto u Bosni i Hercegovini gde se nedavno dogodio stravičan zločin. 

Nermin Sulejmanović je brutalno pretukao, a potom ubio svoju suprugu Nizamu Hećimović i sve to prenosio uživo na Instagramu, potom ubio i ranio još nekoliko osoba, a zatim sebi oduzeo život. Slučaj je potresao ceo region, a Hana je otišla da oda počast stradaloj ženi zajedno sa drugim ljudima.

- Jedan od najtužnijih dana u mom životu i trenuci koje nikada neću zaboraviti dok sam živa - napisala je Hana u opisu svoje objave.

Na jednoj od fotografija u okviru njene objave vidi se i slika groba ubijene Nizame. Na njenom grobu stoje buketi cveća i venci, kao i brojne poruke.

"E da je više Hana na ovom svetu…", Hana, Bog te blagoslovio! Nijednog tvog kolegu nisam videla da je ovako nešto uradio, nisam sigurna jesu li i pojedini podelili išta, iako jesu to je bilo više radi reda", "Ono što Hanu izdvaja od drugih influensera je to što zna da pokaže empatiju i ljudskost u današnjem oholom svetu", samo su neki od komentara ljudi koji prate Hanu, koji su bili oduševljeni njenim gestom.

Sulejmanović je svoj brutalni zločin započeo u petak, 11. augusta 2023. godine, posle devet časova ujutru, kada je zakucao na vrata porodične kuće Nizamine tetke u kojoj se nesretna žena krila danima od monstruma. Osim što je oteo svoju nevenčanu suprugu Nizamu, Nermin je poveo i njihovu devetomesečnu bebu, koja je, nažalost, ceo nemili događaj morala posmatrati. U tim trenucima, Nizamu je pokušao spasiti rođak, inače policajac, ali ga je Sulejmanović ranio i onesposobio. Nakon njihovog odlaska pozvana je policija, kojoj je za dolazak na lokaciju trebalo čak 21 minut. Za toliko su prešli put dug između dva i tri kilometra.

Republika

Foto: Instagram/iron_bb24,

Nermin Sulejmanović

Sulejmanović je zajedno sa Nizamom i njihovom ćerkom, nešto posle devet sati stigao u vikendicu koja se nalazi u naselju Sibovac, gde je nastavio svoj krvnički čin. Brutalno ju je pretukao, a zatim jednim hicem iz pištolja ubio, pred ćerkicom koja je ležala i plakala. Smireno i hladnokrvno sve je snimao mobilnim telefonom, da bi zatim video postavio na društvenu mrežu Instagram. Gledateljima je poručio: "Sad ćete gledati ubistvo uživo".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading