NAJDUŽE NOGE NA ESTRADI! Sneki žari i pali u šestoj deceniji - zbog ove fotke će vam PASTI VILICA! (FOTO)

Autor:

Zabava

18.08.2023

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna pevačica pokazala svoje izvajano telo!

NAJDUŽE NOGE NA ESTRADI! Sneki žari i pali u šestoj deceniji - zbog ove fotke će vam PASTI VILICA! (FOTO)

Foto: Promo foto

Otkada se pojavila na našem estradnom nebu, pevačica Snežana Babić Sneki važi za jednu od najzgodnijih pevačica, a uvek su se posebno izdvajale njene noge, koje hvale kako kolege, tako i koleginice.

Titulu najdužih nogu estrade nosi godinama i uskoro puni 56 godina, što se ne bi reklo po njenim poslednjim fotografijama na društvenoj mreži Instagram. Jedna od njih, koja je nastala 2018. godine, privukla je posebnu pažnju.

Naime, Sneki je ispozirala na jednoj jahti i to u mini bikiniju, a na telu bi joj pozavidele mnoge mlađe koleginice. Fotografija je nastala u Grčkoj i komentariše se i dalje.

Republika

Foto: instagram.com/snezanababic

Sneki

"Bez reči sam", "Kakva bomba", Brutalno izgledaš," "Vrhunsko telo", "Svaka čast", samo su neki od komentara na račun savršenog izgleda pevačice.

Pevačica se 2009. godine razvela od nemačkog biznismena srpskog porekla, Radomira Stojanovića, a svoje emotivne partnere više nije predstavljala javnosti. Kako je nedavno otkrila, ipak nije izgubila veru u brak.

- Ispunjena sam u smislu neke lepe ljubavne energije. Sve mora sa merom da se radi. Trudim se da uvek budem stabilna, pa i u tom smislu. Volim i voljena sam, eto to mogu da kažem - rekla je Sneki za "Grand online", pa otkrila i da je protivnik alkohola.

Ne konzumiram alkohol. Nikada kada sam vozila nisam popila ni kap alkohola. Ponekad volim neku dobru čašu vina, ali to je veoma retko.

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading