OVE PEVAČICE SU VOLELE KRIMINALCE, PA IH POSLE PRATILE NA ROBIJU: Bile su sa opasnim momcima i u jeku skandala!

Autor:

Zabava

19.08.2023

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goca Božinovska, Dara Bubamara, Lepa Lukić i njena koleginica Ana Nikolić padale su na šarm muškaraca koji se bave opasnim radnjama, a neke su ulazile s njima i u brakove.

OVE PEVAČICE SU VOLELE KRIMINALCE, PA IH POSLE PRATILE NA ROBIJU: Bile su sa opasnim momcima i u jeku skandala!

Foto: youtube.com/printscreen, youtube.com/ Glamur TV HAPPY,

Pevačice s domaće estradne scene devedesetih godina mahom su bile s opasnim momcima jer su na njih bile slabe, pa su često bile na naslovnim stranama u negativnom kontekstu. I dok su neke imale samo kratke afere s muškarcima koji su se bavili sumnjivim radnjama, druge su ulazile u ozbiljne veze i brakove, pa su tako na opasne momke svojevremeno pale Goca Božinovska, Dara Bubamara, Lepa Lukić i njena koleginica Ana Nikolić. Neki su završili na robiji dok su se s njima zabavljale, a neke su likvidirali suparnički klanovi.

 

Fatalna ljubav Božinovske i pokojnog Zorana Šijana


Goca je davnih godina osvojila srce Zorana Šijana, žestokog momka iz Surčina. Oni su se sreli na jednoj privatnoj proslavi, pa su varnice proradile već posle prvog razgovora, a kasnije su ljubav krunisali i brakom. Svaku priliku folkerka je koristila da lepo priča o suprugu iako je u više navrata prema njoj bio vrlo grub i neveran.


- Zoran je bio jaka ličnost, pravi muškarac, kakvog bi svaka žena poželela. Imao je svoj stav i mišljenje. Nije zahtevao da mi to poštujemo, ali je ipak njegova bila poslednja. Naša deca su vaspitavana da je tata autoritet iako nikada nije na njih ni ton povisio, a kamoli ih udario. Zoran i ja smo se zabavljali dva dana. Jednu noć smo proveli zajedno, a sledeće me je zaprosio - govorila je tada Goca.

Šijan je ubijen pre 24 godine u centru Beograda iz automatskog oružja, a o motivima likvidacije se i dalje spekuliše. 


Dara pala na šarm Lazara Dugalića Lakija


Medu pevačicama koje su imale veze s kriminalcima je i Dara Bubamara, koja je uvek izbegavala da priča o vezi s Lazarom Dugalićem Lakijem, za kog se pričalo da je vešt sa ženama i da je vrlo šarmantan. On je svojevremeno bio uhapšen zbog umešanosti u poslove nemačke i austrijske auto-mafije. U prvi mah, Dara je sve demantovala i govorila da su izmišljotine, da bi kasnije potvrdila koliko je volela bivšeg. Međutim, smatra da publika treba da je voli zbog njenih pesama, a ne zbog toga s kim je bila u emotivnom odnosu.

Foto: instagram.com/darabubamara_official

Dara Bubamara


Lepu obožavali Ljuba Zemunac i Ćenta


Lepa Lukić je priznala da je zbog korektnog odnosa s Ljubom Zemuncem i Ćentom važila za lavicu u srpskom podzemlju, a opasni momci voleli su da budu u njenom društvu, jednako kao i ona u njihovom. Njena priča da su je jednom prilikom oteli u Nemačkoj šokirala je javnost, a oni su navodno samo hteli da im Lepa peva na veselju.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Lepa Lukić

 


- Ljuba Zemunac i Ćenta su me gotovo oteli u Nemačkoj i poveli da pevam na svadbi nekog njihovog prijatelja. Bila sam uplašena normalno, ali sam znala kakvi su ljudi, pa je sve na kraju došlo na svoje. Recite mi samo ko još može da se pohvali takvom pričom - rekla je jednom prilikom Lepa.

Foto: ST/V.Lukić, Pixabay, Facebook

Lepa Lukić i Ljuba Zemunac

 

Burna veza Ane Nikolić i Miše Banane


Rodoljub Radulović, poznatiji kao Miša Banana, uvek je bio okružen ženama iz srpskog džet-seta, uglavnom pevačicama. Među njima je bila i Ana Nikolić, s kojom je bio u šestogodišnjoj vezi. Pričalo se tada i da je u njenu karijeru uložio 100.000 evra, a izvori bliski Paraćinki tvrde da je dugo posle raskida i dalje bila zaljubljena u njega, te da je pesmu "Mišo moj" posvetila upravo njemu.

Foto: Republika

Ana Nikolić

 


Voditeljka i Cecina kuma ubijena sa Ćentom


Maja Pavić, venčana kuma Svetlane Cece Ražnatović, bila je uspešna voditeljka, čiji je jedini greh bio što je volela pogrešnog čoveka i našla se sa njim u pogrešno vreme, na pogrešnom mestu. Tu svoju ljubav platila je glavom, u noći između 14. i 15 februara 1997. godine, simbolično, nekoliko sati posle završetka dana Svetog Valentina, zaštitnika zaljubljenih.

Foto: YouTube/Printscreen, Wikipedia, Shutterstock

Maja Pavić

 

Tada su ona i Rade Čaldović Ćenta ubijeni na parkingu u dvorištu beogradskog "Kluba književnika" u Francuskoj ulici u najstrožem centru prestonice, pošto su prethodno veče proveli u klubu "F6". Ćenta je bio i prava meta, Maja Pavić je, po mišljenju policajaca koji su radili na tom slučaju bila "kolateralna šteta". 


- Čaldović je pogođen sa četiri metka u grudi, dok je Maja pogođena jednim metkom u grudi i jednim u čelo. Pretpostavljalo se da je ona ubijena jer je bila neželjeni svedok, možda je čak i poznavala ubicu. Atentator je očigledno pomislio da može da ga prepozna, da li po odeći ili po hodu i to joj je zapečatilo sudbinu. Nije isključeno ni da su se te večeri Ćenta i Maja sreli, pa čak i pozdravili sa egzekutorom - kaže penzionisani policijski forenzičar Časlav Ristić koji je radio uviđaj na mestu ubistva. 

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading