ŠOK REAKCIJA GOCE DŽEHVEROVIĆ NA TEODORIN EKSPLICITNI SNIMAK: Odgledala ćerkino lizanje prstiju i dodirivanje intimnih delova, pa poručila samo jedno!

Autor:

Zabava

18.08.2023

08:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mama Džehva okrenula novi list, pa podržala Teodorino "slobodno" ponašanje na sceni!

ŠOK REAKCIJA GOCE DŽEHVEROVIĆ NA TEODORIN EKSPLICITNI SNIMAK: Odgledala ćerkino lizanje prstiju i dodirivanje intimnih delova, pa poručila samo jedno!

Foto: Dragan Kadić, Tiktok

Teodora Džehverović nosi sve slobodnije kostime na nastupima, a ima i sve provokativnije koreografije, pa neki kažu da će, ako ovako nastavi, njena gostovanja biti samo za punoletne. 

Teodora je u jednom klubu zapalila masu, tako što je dobro olizala svoje prste, okrenula zadnjicu publici i pomazila se po intimnim delovima. Kolege već govore da je izgubila svaku meru, pa ne zna više šta je za scenu, a šta za spavaću sobu, ali možda je baš ovo razlog što Teodora puni klubove širom regiona.

Republika

Foto: Tiktok

Teodora Džehverović

 

Majka Goca uvek oštro iskritikuje ćerku, kada joj se nešto ne dopada u njenom ponašanju, ali ovog puta je podržala Teodoru:

- Scena je scena, to je šoubiznis, na to sam navikla. Ima ona strahopoštovanje prema meni, sasluša me kad god joj održim predavanje. Sve je to bilo za njeno dobro, morala sam tada da budem oštra. Nisam stigla ovog leta ništa da joj uradim ili sašijem, snalazi se sama kako ume i zna - govori za Svet Gordana.

Republika

Foto: M.M./ATAImages, Dragan Kadić

Teodora Džehverović i Gordana Džehverović

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading