SIN GOCE BOŽINOVSKE NAPUSTIO PORODIČNU KUĆU: Otkriveni svi detalji odlaska Mirka Šijana, evo šta se desilo!

Autor:

Zabava

17.08.2023

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mirko Šijan doneo je važnu odluku!

SIN GOCE BOŽINOVSKE NAPUSTIO PORODIČNU KUĆU: Otkriveni svi detalji odlaska Mirka Šijana, evo šta se desilo!

Foto: ST/D. Kadić, ATAImages, E-Stock

Godinama unazad sin Goce BožinovskeMirko Šijan zadavao je majci glavobolje svojim ne tako primernim ponašanjem, o čemu je i sama pevačica u više navrata otvoreno govorila.

Mirko je voleo da izlazi, nije imao stalni posao, menjao je devojke i zabava mu je bila na prvom mestu, međutim otkako je upoznao Bojanu Šijan njegov život se preokrenuo. 

Foto: instagram.com

Mirko Šijan i Bojana Šijan

 

Porodično gnezdo sa svojom dragom svio je u Surčinu, a dom je zatim postao bogatiji za dva naslednika. Prvi sin Zoran na svet je došao 2021., a ove godine, baš na Gocin rođendan, stigao je i drugi dečak, preslatki Vukan.

Mirko je postao drugi čovek, suprug, otac, ali i sin za primer i nije bilo srećnije žene od popularne pevačice koja je svu svoju ljubav i vreme usmerila ka unucima i za koje joj ništa nije padalo teško da uradi. Sada je ipak došao trenutak da se porodica razdvoji, što je Goca veoma teško podnela.

Naime, kako prenose domaći mediji, sin Goce Božinovske sa Bojanom i sinovima odlučio je da se preseli na crnogorsko primorje. Iako imaju veliki bazen u dvorištu i sve pogodnosti za decu, oni su ipak odlučili da odu iz Beograda.

Foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Mirko Šijan i Bojana Šijan

 

- Kako im je celo društvo u Crnoj Gori i njih dvoje su se uputili dole. Malo im je napornije jer su deca još uvek mala, Zoran će u septembru 2 godine, a mali Vukan ima tek 7 meseci, još su u pelenama, ali nisu uopšte razmišljali već su krenuli sami sa decom.

- Goca Božinovska se nudila da krene i ona da pripomogne, ali oni žele sve sami da radi oko svoje dece - kaže izvor bizak pevačici i nastavlja.

- Goca živi sa svojim unucima, toliko se navikla na njih, da joj je sada jako tužno jer joj je prazna kuća i potpuna tišina. Svi joj kažemo odmori se, naspavaj se, ali ona neće, opet samo radi po kući i sprema. A Mirko joj svakodnevno šalje slike sa mora i kako se provode - govori izvor, prenosi Story. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading