PEVAČICA ŽIVI KAO KRALJICA, A TEK DA JOJ VIDITE TELO POSLE TREĆEG POROĐAJA: Ana Sević za noć iskeširala 50.000 EVRA, a ovaj detalj će vas ŠOKIRATI!

Autor:

Zabava

16.08.2023

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Sević zna kako da uživa, sa decom i suprugom letuje u najluksuznijem rizortu na Jadranu!

PEVAČICA ŽIVI KAO KRALJICA, A TEK DA JOJ VIDITE TELO POSLE TREĆEG POROĐAJA: Ana Sević za noć iskeširala 50.000 EVRA, a ovaj detalj će vas ŠOKIRATI!

Foto: Foto instagram

Ana Sević

Pevačica Ana Sević već skoro mesec dana sa suprugom i decom odmara u jednom od najluksuznijih rizorta na Jadranu, za koji su iskeširala neverovatnih 50.000 evra.

Ona je sada pokazala kako se baškari na plaži luksuznog hotela u kojem je odsela i za noć platila neverovatnu cifru od minimum 1.560 evra.

Dok se izležavala na ležaljci i sunčala već preplanulo telo, bivša pevačica je usnimila jednu butinu i deo donjeg bikinija iz nikad veće blizine i pokazala da je i posle tri porođaja ozbiljna mačka.

 

Kada je zatim preusmerila i na deo plaže na kojoj se baškario i Novak Đoković i pokazala kako se uživa kad iskeširaš 50.000 evra.

Peščana plaža na samom severu crnogorskog primorja je strani pojam, ali ne i za Anu. Plažni bar i udobne ležaljke, ali i intima je ono što joj verovatno u luksuznom rizortu nude za neverovatnu cifru koju je platila. Detalje pogledajte u videu na početku teksta. Podsetimo, kako smo uspeli da saznamo, Ana i Daniel u Portonovom ostaju čak mesec dana, a kada se to "pretoči" u cifru dolazi se do sumanutog iznosa!

Foto: Instagram.com

Ana Sević Instagram

 

Naime, cene noćenja u luksuznom hotelu u kojem su oni odseli trenutno su minimum 1.560 evra, dok je maksimalna cena koja se može videti ona koja se odnosi na noćenje 29. jula i iznosi neverovatnih 9.610 evra, piše Telegraf. 

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading