PEVAČICA SAOPŠTILA TUŽNE VESTI: Donela je ŠOK ODLUKU nakon RAZVODA od biznismena!

Autor:

Zabava

15.08.2023

13:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Ela Dvornik donela je šok odluku!

PEVAČICA SAOPŠTILA TUŽNE VESTI: Donela je ŠOK ODLUKU nakon RAZVODA od biznismena!

Foto: Instagram.com printscreen

Influenserka i pevačica Ela Dvornik (32)  zvanično je izdala saopštenje preko društvene mreže Instagram i poručila svojim pratiocima kako će se nakratko povući iz onljan sveta. 

Ide lagani oflajnčić – napisala je Ela na Instagram storiju.

Foto: Instagram.com

Ela Dvornik Instagram

 

Uz objavu je dodala i hit grupe Magazin iz 1996. dok je u tom sastavu još pevala Jelena Rozga pod nazivom 'Suze biserne'.  

Ela je, inače, potvrdila prošle nedelje za medije kako se razvodi od supruga, britanskog poduzetnika Čarsla (45). 

Foto: Instagram/printscreenEla

Ela Dvornik Instagram

 

Da, istina je, u procesu smo razvoda. Tu odluku nisam donela jučer, ali postupak dugo traje i mislim da nije potrebno komentarisati nešto što nije završeno. No ovih dana zaista se svašta pisalo i jasno mi je da javnost ima potrebu nagađati i komentirati na raznorazne načine. Čarls i ja kao bračni partneri stigli smo do kraja priče – rekla je za Story.

Bivši par prestao se pratiti na Instagramu i odvojeno provodi leto, a zbog toga su i krenula šuškanja o prekidu ljubavi.

Foto: Instagram.com printscreen

Ela Dvornik Instagram

 

Njih dvoje bili su deset godina zajedno, a pre 4 godine venčali su se u Las Vegasu. Zajedno imaju dve ćerke - Balie i Lumi.

Inače, Čarls se nedavno vratio iz Engleske gde je poveo i ćerke kod mame, a sada se bacio na posao. Zasukao je rukave i pokazao kako trenutno uređuje okućnicu i dvorište u Balama.

Na društvenim mrežama objavio je kako sa sugrađaninom uređuje dvorište i priznao kako se divi tom čoveku.

- Zbogom psećim kavezima. Pozdravite novo mesto za igru - napisao je Čarls u jednoj od priča pa priznao kako mu je neugodno što je čovek nakon noćne smene na hitnoj došao k njemu kako bi mu pomogao u poslu.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading