KARDI BI I KARMEN ELEKTRA PISALE KARLEUŠI NA INSTAGRAMU: Svetske zvezde oduševljene pesmom "Takita", postavljaju pevačici OVO pitanje!

Autor:

Zabava

14.08.2023

19:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svetske zvezde oduševljene novim pesmama Jelene Karleuše!

KARDI BI I KARMEN ELEKTRA PISALE KARLEUŠI NA INSTAGRAMU: Svetske zvezde oduševljene pesmom "Takita", postavljaju pevačici OVO pitanje!

Foto: Youtube/Printscreen

Američka reperka Kardi Bi, glumica i pevačica Karmen Elektra, kao i najveća brazilska zvezda Anita oduševljene su pesmom "Takita" Jelene Karleuše.

Srpska pevačica je napravila pravu pometnju kada je, posle 11 godina pauze, objavila album "Alfa", na kom se našla i pomenuta numera.

Pesma sa kontroverznim tekstom izazvala je pažnju svetskih zvezda, koje su lično pisale Jeleni Karleuši na Instagramu. 

Republika

Foto: Youtube.com printscreen

 

 

- Kardi Bi i Karleuša su već bile u kontaktu prethodnih godina. Prvo je američka muzičarka zapratila Jelenu na društvenim mrežama, a onda je na svom Instagramu objavila video na kom JK đuska na nastupu u Ohridu. Nekoliko meseci posle toga Kardi joj je u privatnom dopisivanju pohvalila stajling. Kad je Karleuša objavila novi album, na Instagram joj je stigla poruka od Kardi: "Pa ovo je tako zarazno! Šta znači 'Takita'?! Zvuči svetski. Bravo!!!" Jelena se oduševila i ljubazno joj se zahvalila - priča dobro obavešten izvor za Informer.

Republika

Foto: Youtube.com printscreen

 

- Karmen već dugo prati Karleušu na društvenim mrežama i često joj lajkuje fotografije. Kad je JK otvorila Instagram i videla poruku od nje, baš se iznenadila. Elektra joj je poslala link za pesmu 'Takita' i napisala: "Gori! Dugo nisam čula nešto ovako dobro. Svaka čast." Jelena nije mogla da veruje da joj posle Kardi i ona piše, pa joj se takođe zahvalila i poslala joj link za spot pesme "Alfa" i napisala: "Evo, vidi i ovo. Trudim se!" - otkriva sagovornik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading