STARLETI SPALA MAJICA TOKOM SNIMANJA, KAMERE ZABELEŽILE SVE: Tamara Đurić doživela peh, njen eksplicitni snimak završio na internetu!

Autor:

Zabava

13.08.2023

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tamara Đurić se usnimila totalno gola, fanovi u transu!

STARLETI SPALA MAJICA TOKOM SNIMANJA, KAMERE ZABELEŽILE SVE: Tamara Đurić doživela peh, njen eksplicitni snimak završio na internetu!

Foto: instagram.com/tamarasstar89

Starleta Tamara Đurić danas je doživela peh, prilikom snimanja za stori, pa je pokazala više nego što je želela. 

Naime, ona je pozirala u belom kompletu, ne primećujući da joj je jedna strana majice potpuno spala, te da su joj grudi totalno otkrivene. 

Republika

Foto: Instagram.com

Tamara Đurić

 

Starleta je odlučila da ipak objavi taj video, a kako bi prikrila bradavice, Tamara je upotrebila emotikon anđela. Međutim, to nije bilo dovoljno, pa se odmah pokrila rukom i nasmejala u kameru.

Tamarin profil preplavljen je provokativnim snimcima i fotografijama, na kojima je starleta poprilično oskudno obučena, ali mnogi smatraju da je sada prevazišla sebe i da više nema nikakvu meru.

 

Ovaj snimak nije morao biti objavljen, a Đurićeva je očigledno želela da privuče pažnju i izazove reakcije, što joj je definitivno pošlo za rukom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
djole

14.08.2023 01:15

ovo je gore od drakule,monstrum