STARLETA SE ZAIGRALA PRED KAMEROM: Tamara Đurić priredila punoletnima VRELU AKCIJU na bazenu! (VIDEO)

Autor:

Zabava

30.07.2023

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tamara Đurić počastila svoje fanove novim vrelim snimkom!

STARLETA SE ZAIGRALA PRED KAMEROM: Tamara Đurić priredila punoletnima VRELU AKCIJU na bazenu! (VIDEO)

Foto: instagram.com/tamarastar89

Starleta Tamara Đurić trenutno uživa na letovanju, odakle objavljuje provokativne snimke i fotografije, kojima izaziva lavinu reakcija, a svaki snimak šokantniji je od prethodnog.

Iako mnogi smatraju da Tamara više ne može iznenaditi brojne pratioce, ona uvek nađe način da prevaziđe sebe, pa je tako počastila fanove novim videom, ali samo za punoletne.

Republika

Foto: instagram.com/tamarastar89

 

Dok je juče pozirala u par broja manjem kupaćem kostimu, danas je na bazen otišla totalno razgolićena, pa uključila kameru i krenula da se dodiruje, a zatim rashlađuje vodom. Kako je nedavno uradila veće grudi, odlučila je da na to stavi fokus, a mnogi se pitaju da li starleta planira da stane tu ili će ih za par meseci ponovo uvećati.

 

 

Tamara je trenutno potpuno zadovoljna svojim izgledom i ne libi se da pokaže telo na profilu, gde je trenutno prati preko 200 hiljada korisnika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Veki

30.07.2023 23:00

Izgleda kao idiot i nakaza