ALEKSANDRU PRIJOVIĆ RASPLAKALI NA NASTUPU: Pevačica se slomila na sceni zbog ovih reči!

Autor:

Zabava

13.08.2023

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Prijović uzašla je na scenu, a ovakvu reakciju publike nije očekivala!

ALEKSANDRU PRIJOVIĆ RASPLAKALI NA NASTUPU: Pevačica se slomila na sceni zbog ovih reči!

Foto: instagram.com/aleksandraprijovic

Pevačica Aleksandra Prijović napravila je revoluciju novim albumom, i kako kažu, šest dana nedeljno radi i puni klubove širom naše zemlje.

Ona je nastupala u Crnoj Gori, gde se tražila karta više, a pesmama je publiku bacila u trans. Pevačica je izašla na scenu u crnom, uskom kombinezonu, pa zapevala svoje hitove, zajedno sa brojnim fanovima.

Republika

Foto: Republika

 

 

U jednom momentu, publika je krenula da viče "Prijo, mi te volimo", a Aleksandra nije mogla da kontroliše suze. Prekinula je nastup i zaplakala, a publika je bila sve glasnija.

- Bila sam jako umorna i nisam spavala. Medjutim, čim sam vas videla, osećam se kao da sam deset dana odmarala - rekla je Prijovićka i skoro briznula u plač.

 

 

Inače, Aleksandra je prethodnih dana imala turneju na crnogorskom primorju gde je svakodnevno nastupala. Pored poslovnih obaveza u Crnoj Gori, imala je vremena i za odmor i uživanje, a društvo su joj pravili sin Aleksandar i majka Borka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading