TIJANA EM POKAZALA NOVOG FRAJERA: Prvi put nakon BURNOG RASKIDA, pevačica uhvaćena sa dečkom!

Autor:

Zabava

13.08.2023

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tijana Em pokazala novog dečka!

TIJANA EM POKAZALA NOVOG FRAJERA: Prvi put nakon BURNOG RASKIDA, pevačica uhvaćena sa dečkom!

Foto: Instagram.com printscreen

Tijana Em Instagram

Jedna od traženijih naših pevačica Tijana Milentijević poznatija kao Tijana Em, otkrila je da ima dečka, kao i da je srećna i zaljubljena. Međutim, iako još ne želi da ga zvanično predstavi javnosti, na Instagramu je objavila fotografiju sa misterioznim muškarcem, s kojim se čini da ima mnogo više od prijateljstva.

Frajer s kojim je objavila selfi fotografiju, tagovala ga i koji se potpuno priljubio uz nju, zove se Nikola. Pevačica je istakla da njena veza ne traje dugo, ne precizirajući kada je romansa počela, ali je jasno da uživa u njegovom društvu ako je suditi prema fotografijama.

 

Par je bio na nekom veselju u društvu prijatelja u mestu Rožaje, ali nije jasno da li su se zajedno i vratili u zoru. Tijana je objavila i video tokom putovanja kako se sedi sa šoljom kafe na suvozačevom mestu, davajući do znanja da uživa u izlasku sunca dok se vozi.

U vezi sam, da, ne traje dugo, ali se nadam da će sve ostati kako jeste. Srećna sam, zaljubljena i ispunjena – poručuje Tijana eM, pa dodala kakav je njen partner.

Važno mi je da je zanimljiv, da me poštuje i da me zasmejava - rekla je Žena od sultana za Blic ona.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading