MISTERIOZNA SMRT MENADŽERA VIŠE OD DECENIJE POTRESA JAVNOST! Miroslav Ilić gubitak prijatelja nikada nije preboleo!

Autor:

Zabava

12.08.2023

14:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Smrt Velimira Nikšića Nikše nikada nije rasvetljena.

MISTERIOZNA SMRT MENADŽERA VIŠE OD DECENIJE POTRESA JAVNOST! Miroslav Ilić gubitak prijatelja nikada nije preboleo!

Foto: ST/N. Mutić

Miroslav Ilić

Pevač narodne muzike Miroslav Ilić nikada nije preboleo smrt prijatelja i menadžera Velimira Nikšića Nikše, sa kojim se rastao bez pozdrava, a zašto i kako se sve dogodilo muče ga i dan danas.

Naime, Nikšić je nestao 1. februara 2011. godine. Poslednji put je viđen na probi ''Oskara popularnosti'', a sutradan nije došao na sastanak povodom serije koncerta grupe Legende. Niko nije znao gde je, a spekulisalo se da je otet. Estrada je bila u šoku, a policijska istraga je trajal mesecima, da bi u maju, njegovo telo bilo pronađeno kod rumunskog grada Oršava. Kako leš nije bio u fazi raspada, verovalo se da se nedavno utopio, a policija je pretpostavila da se radi o samoubistvu. 

Foto: ST/N. Mutić

Miroslav Ilić o smrti Velimira Nikšića Nikše

Na sebi je imao pantalone, kožnu jaknu i rolku, a na ruci mu je bio sat srebrne boje. U džepu su pronašli srpski pasoš, na osnovu čega je izvršena identitifkacija.

- Imao je puno problema. Čak je krajem prošle godine to i nagoveštavao. Bili smo kao braća, dugo godina. Pokušao sam da mu pomognem... Suvišno je pitanje da li ću njegovoj supruzi pomoći. Naravno da hoću - rekao je tada Ilić, prenosi Svet.

Pričalo se da su Nikši glave došle pozajmice od zelenaša koje nije uspevao da vrati.

- Ceo život je bio tačan, precizan, pošten i odgovoran. Zato je to i uradio. Nije mogao da podnese sve to. Neko bi pobegao, sakrio se... Ali ne i Nikša. On je čestit čovek i nije mogao da podnese to što se desilo - rekao je tada Miša Mijatović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading