OTKAZUJU MU UNUTRAŠNJI ORGANI! Žabac u velikoj životnoj ispovesti otkrio da je na SAMRTI: Polako odlazim!

Autor:

Zabava

11.08.2023

20:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žabac u teškom zdravstvenom stanju.

OTKAZUJU MU UNUTRAŠNJI ORGANI! Žabac u velikoj životnoj ispovesti otkrio da je na SAMRTI: Polako odlazim!

Foto: Youtube.com printscreen

Nebojša Tubić Žabac (63) u lošem je zdravstvenom stanju, a pre nekoliko meseci je otkrio da mu otkazuju unutrašnji organi.

- Nisam dobro, imam ozbiljnih problema sa zdravljem. Svašta nešto. Odlazim polako. Prostata, bubrezi, otišlo, ne radi... Nigde ne izlazim iz kuće, sve je kritično. Doktor mi je našao da imam specijalni vid demencije i da mi odumiru moždane ćelije mnogo brže nego kod običnih ljudi, tako da je moj mozak star devedeset godina. Ozbiljna bolest je u pitanju. Nisam sposoban ni za šta - rekao je on za Kurir i dodao:

Foto: Printscreen/www.youtube.com/BezCenzure

Nebojša Tubić Žabac teškog zdravstvenog stanja

- Svi objavljuju ko je više bolestan, Brus Vilis bolestan, Šeron Stoun bolesna, ima i naših poznatih koji putuju bez povratka. Dolazi vreme da ja polako odlazim. Bolujem od demencije, glava mi je skroz otišla. Načet sam, organi mi odlaze, eto, prošao mi je rok upotrebe.

Inače, Tubić je 2012. ranjen od strane nepoznate osobe, na njega je ispaljeno više hitaca iz automatske puške. Tada je hitno operisan, a kako je ispričao jednom prilikom dve trećine glave mu je plastično. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Bobana

12.08.2023 08:33

Koga briga za ovakve price?