''ZA ŽENU JE VAŽNO DA SE NE GOJI!'' Ekstra Nena otkrila tajnu izgleda u SEDMOJ DECENIJI: Ne priznajem godine! (FOTO)

Autor:

Zabava

11.08.2023

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekstra Nena otkrila kako održava mladalački izgled.

''ZA ŽENU JE VAŽNO DA SE NE GOJI!'' Ekstra Nena otkrila tajnu izgleda u SEDMOJ DECENIJI: Ne priznajem godine! (FOTO)

Foto: printscreen

Pevačica Snežana Berić, poznatija kao Ekstra Nena, s godinama sve bolje izgleda. Da je tako, potvrđuje i čitava javnost i svi koji koji je vole, te joj neretko ostavljaju niz pozitivnih komentara na društvenim mrežama.

Ona je sada otkrila tajnu svog izgleda.

- Za žensku osobu je najvažnije da se ne ugoji. Svako može da radi šta hoće, ali ako hoćete na televiziju onda morate da budete vitki da bi tamo izgledali normalno. Sve se primećuje na licu, ako neko ima malo mentalnog znanja, a i para on može da radi na sebi. Šetnja, umerena ishrana, čak i onda kada grešimo i ja grešim i najedem se sendviča kasno, onda sutra to izbacim iz sebe. Nije u redu da neko već sa 18 godina krene u operacije, onda se ja pitam kakav ti je dete mentalni sklop ako sa tim godinama radiš sebi to, šta ćeš da radiš sa 50 - rekla je ona nedavno i istakla da godine ne broji odavno:

 

 

- Jako je deplasirano u svetu i svuda je aut pričati o godinama, to samo u našoj primitivnoj zemlji kažu ljudi „Jao što si ti za svoje godine“. Valjda naša dela govore, a ne naše godine, lepo je da ti neko kaže da lepo izgledaš. Najbitnije je zaista da sa svakom godinom dobiješ nešto, ali ostaviš ono što si imao. Ja sam žena bez godina, jer ne priznajem godine, nego dela – rekla je ona za Grand.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading