JOVANA JEREMIĆ DRŽI GOVOR U SAUNI: Tigrasti mini bikini skoro NIŠTA NIJE SAKRIO, svi gledali u njeno MOKRO TELO! (VIDEO)

Autor:

Zabava

11.08.2023

11:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka napravila šou u sauni u Vrnjačkoj Banji!

JOVANA JEREMIĆ DRŽI GOVOR U SAUNI: Tigrasti mini bikini skoro NIŠTA NIJE SAKRIO, svi gledali u njeno MOKRO TELO! (VIDEO)

Foto: Instagram

Jovana Jeremić, popularna voditeljka jutarnjeg programa na televiziji Pink, na svojim društvenim mrežama redovno obaveštava svoje pratioce o svakodnevnim aktivnostima. Ona se trenutno nalazi u Vrnjačkoj Banji, gde odmara sa majkom i ćerkom, a na njenom Instagram profilu osvanuo je zanimljiv snimak.

Republika

Foto: Instagram.com

 

Naime, Jovana je posetila saunu, koja je bila puna, a društvu su joj pravili gosti hotela. Voditeljka je odlučila da održi govor, dok je pokazivala na osobu koja im je "kružnim pokretima peškirom usmeravala vazduh da se više znoje".

Jedna osoba ju je snimala, a voditeljka joj je poručila da priđe bliže njenom telu, kako bi pokazala telo koje je skroz mokro. Jovana je na sebi imala kupaći kostim sa tigrastim dezenom, a obline su joj bile u prvom planu.

 

 

Inače, voditeljka ima mnogo udvarača, a nedavno je jedan nepoznati muškarac pokušao da upadne na Pink. Jovana je za sve saznala kad je izašla iz zgrade, a pripadnici obezbeđenja su joj otkrili da se on predstavio kao njen suprug i da joj je doneo korpu sa poklonima.

Republika

Foto: Instagram.com

 

- Čovek je samo došao i predstavio se kao moj dečko. Obezbeđenje ga nije pustilo u zgradu, već mu je rečeno da sačeka dok ne završim emisiju. Čovek je tvrdio da je sa mnom u vezi već 6 meseci i sve vreme čekao da izađem - objasnila je Jovana u svojoj emisiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Biba

12.08.2023 01:16

Koga zanima ova budaletina,kepec jedan