PRE SVEGA ČOVEK! Gest Slobe Radanovića raznežio sve, OSTVARIO SAN devojci u kolicima! (FOTO)

Autor:

Zabava

09.08.2023

14:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač još jednom pokazao koliko mu znače najverniji fanovi!

PRE SVEGA ČOVEK! Gest Slobe Radanovića raznežio sve, OSTVARIO SAN devojci u kolicima! (FOTO)

Foto: Marija Mladjen/ATAImages

Popularni pevač Sloba Radanović poznat je kao jedan od najvećuih humanista na našem estradnom nebu. Radanović je ovog leta bukiran svake noći na Crnogorskom primorju, a potez na njegovom nastupu u Budvi oduševio je i ganu mnoge.

Pevač se nedavno družio sa beskućnicima i socijalno ugroženim ljudima i podržao je akciju za pomoć, a onda je uradio još jedno prelepo delo i to za svog fana.

Republika

Foto: Instagram.com

 

Na njegov nastup u jednom lokalu u Budvi došla je devojka koja je u kolicima i koja zbog ogromne gužve na nastupu nije mogla da dođe do bine i bliže vidi Slobu, što joj je bila želja.

Radanović je ugledao ovaj prizor i odlučio da siđe sa bine. Došao je do devojke, zagrlio ju je, a potom i zapevao na uvo, da bi je kasnije poljubio u glavu.

Republika

Foto: Instagram.com

 

- U dan razlike 2 nastupa na istom mestu i ne zna se koji je bio lepši i na kom ste bili bolji i emotivniji. Iako nam je prvog dana kiša "ulepšala" noć, ovog drugog dana noć nam je ulepšala moja najdraža drugarica Elena iz Budve. Nadam se da smo i mi njoj ulepšali veče - napisao je Sloba na društvenim mrežama.

Nedavno je za pevača njegova supruga Jelena uradila lepo delo. Naime, znajući da je on prezauzet svake noći, odlučila je da sa njihovim sinom Damjanom doleti do Crne Gore, kako bi ga obradovala i iznenadila. Pevača je ovaj gest posebno dirnuo, što je i podelio na svom Instagram profilu.

Republika

Foto: Instagram.com

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading