NAŠA STARLETA ZAVRŠILA NA JAHTI U CRNOJ GORI: Mimi Oro ponovo UHVAĆENA na delu, pokazala misterioznog BIZNISMENA!

Autor:

Zabava

04.08.2023

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starleta Mimi Oro napravila haos na Instagramu!

NAŠA STARLETA ZAVRŠILA NA JAHTI U CRNOJ GORI: Mimi Oro ponovo UHVAĆENA na delu, pokazala misterioznog BIZNISMENA!

Foto: ATA Images

Prošle godine odjeknula je vest kada su mediji preneli da je Milica Živanović poznatija kao starleta Mimi Oro uhapšena je i upućena na izdržavanje zatvorske kazne zbog kršenja zakona o bezbednosti u saobraćaju.

Foto: ATA Images

Mimi Oro

 

Međutim, rijaliti starleta često je dovođena u kontekst da se bavila najstarijim zanatom, te da je luksuzna život na jahtama, skupim destinacijama i paprenim krspicama sve novac stečen prostitucijom. Ona je za sebe uvek govorila da nije imala dodirnih tačaka sa takvim poslom, te da ima legalno zarađen novac. 

Ona je odlučila da ovo leto provede na Crnogorskom primorju, te je objavila niz fotografijama i snimaka sa jedne jahte. Ona je bila sa zgodnim frajerom, kom je sakrila lice od javnosti, pa se za sada ne zna ko je misteriozni dečko koji se našao na Miminom storiju. 

Podsetimo, Živanovićeva je još 2014. godine uhapšena u akciji Odeljenja za javni red i mir beogradske policije. S njom je tada privedeno još sedam devojaka, koje se takođe sumnjiče za prostituciju. U martu prošle godine ona je s koleginicom Tijanom Maksimović, alijas Tijana Ajfon, privedena u SBPOK. Obe su provele nekoliko sati na saslušanju zbog navodne povezanosti sa klanom Veljka Belivuka. Mimi je po izlasku sa saslušanja ispričala šta se dogodilo.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Kajzer Soze

05.08.2023 02:32

Nemojte, kad vas lepo molim...