OVO JE RASTINA NOVA DEVOJKA: Anu Nikolić zamenio DECENIJU mlađom glumicom, grmi kako izgleda (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

04.08.2023

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlada Marija Balaban osvojila je reperova srce nakon razvoda sa Anom Nikolić.

OVO JE RASTINA NOVA DEVOJKA: Anu Nikolić zamenio DECENIJU mlađom glumicom, grmi kako izgleda (FOTO)

Foto: ST/ V. Lukić

Rasta

Reper Stefan Đurić Rasta juče je priredio svojoj naslednici Tari gala feštu povodom proslave 6. rođendana, a na njoj se pojavila i bivša supruga, pevačica Ana Nikolić, kao i roditelji, Drago i Slađana Đurić, međutim, od njegove nove izabranice nije bilo ni traga, ni glasa.

Naime, 12 godina mlađa glumica i manekenka Marija Balaban, koja je uspela da osvoji reperovo srce, u inostranstvu studira glumu i vrlo je popularna na društvenoj mreži TikTok, gde je prati veliki broj korisnike ove platforme. Ona na društvenim mrežama deli savete devojkama i napominje da treba da cene sebe.

Marija je, inače, prva devojka koju je Rasta predstavio javnosti otkad se razveo od Ane Nikolić. Njih dvoje su zajedno više od godinu dana, a vezu su započeli još dok je Đurić bio u kućnom zatvoru, a odnedavno navodno žive zajedno u njegovom stanu.

Podsećanja radi, reper dolazi iz ugledne porodice intelektualaca. Rasta je rođen 1989. godine u Prištini, a kao mali se preselio u Beograd. Njegov otac Drago Đurić je profesor klasične nemačke filozofije na Filozofskom fakultetu, a majka Slađana Đurić je profesorka na Fakultetu bezbednosti. Reper, koji je rođen na Kosovu i Metohiji, jednom prilikom je ispričao da je njegovo napuštanje rodnog mesta bilo dramatično za porodicu i njega.

Republika

Foto: M.M./ATAImages

Roditelji Stefana Đurića Raste

Ipak, snašao se u Beogradu i sada je uspešan muzičar za kojeg svi znaju. Rasta i Ana Nikolić rastali su se po rođenju ćerke Tare, a reper je nakon ljubavnog brodoloma sa bivšom suprugom sreću našao pored 12 godina mlađe devojke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading