PRIVATNA FOTKA NAŠE PEVAČICE UGLEDALA SVETLOST DANA: U mini bikiniju pokazala zadnjicu, muškarci gledaju i ne veruju šta je uradila!

Autor:

Zabava

01.08.2023

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kaja Ostojić napravila je totalni haos na društvenim mrežama!

PRIVATNA FOTKA NAŠE PEVAČICE UGLEDALA SVETLOST DANA: U mini bikiniju pokazala zadnjicu, muškarci gledaju i ne veruju šta je uradila!

Foto: ST/Vlada LUKIĆ

Pevačica Katarina Kaja Ostojić ugrabila je koji dan odmora, te je otputovala na more, kako bi se odmorila i nakupila energije za nove projekte, a tom prilikom pokazala je i više nego što smo od nje očekivali. 

Pevačica je otišla na poznatu plažu, a provokativnom fotografijom sa ležaljke napravila je opštu pemtnju na društvenim mrežama.

Foto: Instagram.com

Kaja Ostojić Instagram

 

Naime, Kaja je pozirala u minijaturnom bikiniju i pokazala izvajano telo na kojem bi joj pozavidele mnoge žene.

"Ko bi rekao da je napolju 3 stepena?", napisala je Kaja, a onda su usledili komentari ispod njene objave gde ističe zadnjicu.

"Kad vidim tebe takvu meni je 33 stepena", "Je l' ovo dozvoljeno?", "Pališ", "Uživo si još bolja", samo su neke od pohvala za pevačicu.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading